Momento Coffee & Milk Koffiemachine | Nespresso Pro

Naar inhoud

Header

De hoofdinhoud wordt weergegeven
Terug naar alle machines

Nespresso Momento
Coffee & Milk

EENVOUD EN INTUÏTIVITEIT BIJ ELK KOFFIEMOMENT

 • 1 koffie-uitloop, 50+ koffies per dag
 • 5 kopgroottes en 16 baristarecepten met melk
 • automatische capsuleherkenning
 • intuïtief aanraakscherm
 • verwarmde kopjeshouder
 • voor een optimale ervaring

(1)

Onze installatiepartner Cordon neemt binnen 24 uur na uw aankoop contact met u op. Samen kiest u een geschikt moment om uw nieuwe machine te installeren, binnen 3 werkdagen.

Wanneer u deze machine online koopt, kiest u automatisch voor een Pay As You Go-optie – u betaalt een vergoeding voor elk onderhoud of per herstelling. Op zoek naar meer gemoedsrust? Ontdek onze servicepakketten – en wees altijd gedekt.

De machine moet rondom minstens 50 mm vrije ruimte hebben voor een goede ventilatie.
Het werkblad moet de minimale belasting van de machine kunnen dragen.
De installatiezone moet schoon, droog, waterbestendig en makkelijk toegankelijk zijn. Daarnaast moet ze voldoen aan de geldende hygiëne- en veiligheidsnormen.
Laat aan de bovenzijde van de machine 150 mm extra ruimte over.
Optie directe aansluiting op de watertoevoer: zorg voor een kraan van 3/4” die zich op niet meer dan 1,5 m afstand van de machine bevindt.
Wenst u de machine op een toonbank te installeren? Voorzie een opening in het werkblad met een minimale diameter van 60 mm. Deze opening moet aan de achterkant van de machine zitten.
Opgelet: de machine kan uitsluitend worden geïnstalleerd wanneer er zich geen andere machines in de installatiezone bevinden. De technicus van Nespresso Professional is niet bevoegd om koffiemachines te verplaatsen die niet van het merk Nespresso zijn..

 • Om een aantal technische functies mogelijk te maken, zoals bereidingsinstructies, informatie over het aromaprofiel enz., werkt de Nespresso Momento Coffee & Milk koffiemachine uitsluitend met Nespresso Professional capsules.
 • De bovenstaande technische functies worden mogelijk gemaakt door software die van op afstand geüpdatet kan worden via een ingebouwde modem met 3G-verbinding. Wanneer er in de installatiezone geen 3G-verbinding mogelijk is, stuurt Nespresso een technicus langs om de nodige updates door te voeren. Voor handmatige updates door een technicus worden kosten in rekening gebracht.
 • De Nespresso Momento Coffee & Milk machine kan gebruiksstatistieken verzamelen en die delen met Nespresso of met erkende distributeurs van Nespresso. Het doel daarvan is om onze producten en de kwaliteit van onze diensten voortdurend te verbeteren. De gebruiksstatistieken, waaronder gegevens over de koffiebereiding, zijn geenszins persoonlijk van aard. De Nespresso Momento Coffee & Milk machine deelt geen gegevens die informatie bevatten waarmee Nespresso de gebruiker kan identificeren.

(1) Wanneer u deze machine online koopt, kiest u automatisch voor een Pay As You Go-optie – u betaalt een vergoeding voor elk onderhoud of per herstelling. Op zoek naar meer gemoedsrust? Ontdek onze servicepakketten – en wees altijd gedekt.

SPECIFICATIES

 • BEREIDINGEN MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP: op basis van melk, koffie, warm water
 • CAPSULE PLAATSEN EN UITWERPEN: 18 seconden (koffie) + 15 seconden (bereidingen met melk)
 • CAPACITEIT OPVANGBAKJE GEBRUIKTE CAPSULES: 1,3 l
 • VERWIJDERBAAR WATERRESERVOIR: 5 l, directe aansluiting op de watertoevoer en/of -afvoer mogelijk
 • VERWIJDERBARE MELKHOUDER: 3 l (kan in de koelkast worden geplaatst)
 • AFMETINGEN: 56 x 50 x 42 cm
 • GEWICHT: 35 kg
 • WAARSCHUWINGEN: ontkalken en vol opvangbakje voor capsules
 • VERMOGEN: 1200 watt
 • ELECTRICITEIT: 230 V, 50 Hz, 1200 watts
 • Stille bereiding
 • Connectiviteit voor software-updates vanaf afstand

koffiemachines

Nespresso Momento Coffee & Milk

Wenst u een directe wateraansluiting?

Door te kiezen voor een directe wateraansluiting bij de aankoop van dit product, gaat u akkoord met diens installatievoorwaarden.

Wateraansluiting

Onze technicus maakt de directe wateraansluiting voor uw nieuwe machine.

Zorg voor een kraan van 3/4” die zich op niet meer dan 1,5 m afstand van de machine bevindt.
Wenst u de machine op een toonbank te installeren? Voorzie een opening in het werkblad met een minimale diameter van 6 cm. Deze opening moet aan de achterkant van de machine zitten.
Zorg voor voldoende ruimte voor de waterfilter, die een hoogte heeft van circa 65 cm en een diameter van circa 25 cm.
Deze filter moet altijd rechtop worden geplaatst.
De waterfilter is een Brita Purity Quell ST, die geleverd wordt door Nespresso en wordt geïnstalleerd met een terugslagklep.

Wateraansluiting

Gelieve een vakje te selecteren om naar de volgende stap te gaan.

Voeg een selectie koffie toe aan uw bestelling (optioneel):

Capsules worden per doos van 50 capsules verkocht.

Overzicht
Nespresso Momento

  TOTAL* €

  Nespresso Momento Coffee & Milk

  Overview of included products and services

  • Momento Coffee & Milk machine
  • On-site maintenance every year
  • Possibility for furnishing solutions
  • Loan machine during maintenance
  • Technical assistance over the phone
  • Technical assistance within 48 hours
  • Care products

  A subscription pack is available in different, tailor-made options. A sales representative will propose you the best coffee solution for your business if you leave us your contact details.

  Yearly cost of the Comfort service package for the Nespresso Momento Coffee & Milk: €800/year

  from
  146€/month and 600 capsules/mounth (2)

  Send us your details Do you need additional information ?

  Modern en tijdloos design met een intuïtief aanraakscherm. Het elegant en eenvoudig scherm gidst consumenten om koffie- en melkrecepten te bereiden.

  Capsuleherkenning en weergave van de naam van de koffie, het aromatische profiel en de intensiteit, voor een nog betere koffie-ervaring.

  De machine geeft de optimale melkrecepten voor uw koffie aan (aanbeveling op basis van de 16 aangeboden baristarecepten met melk): Latte, Latte Grande, Flat White, Cappuccino Lungo, Cappuccino Chiaro, Cappuccino, Latte Piccolo, Latte Macchiato, Macchiatissimo, Cortado Lungo, Cortado en Espresso Macchiato.

  Makkelijk en snel te reinigen. Geanimeerde stap-voor-stapinstructies op het scherm gidsen uw operators door het proces.

  Duurzame, modulaire en stevige machine, ontwikkeld om lang mee te gaan en het water- en energieverbruik te optimaliseren.

  Zet in alle veiligheid koffie zonder de machine aan te raken met een van de drie touchless functies (lockscreen, bestellen via QR-code, automatische extractie).

  UITZONDERLIJKE MOMENTEN
  MET NESPRESSO,
  VAN EEN ESPRESSO TOT EEN LATTE MACCHIATO

  Een uitzonderlijke koffie binnen handbereik.
  Selecteer met het touchscreen tot 5 kopgroottes en 16 melkrecepten.

  ONTDEK ONS ASSORTIMENT

  EEN
  KWALITEITSKOFFIE
  IN
  VERANTWOORDE CAPSULES

  EEN TWEEDE LEVEN
  VOOR ELKE CAPSULE

  Aluminium is niet alleen 100% recycleerbaar, maar kan ook oneindig vaak worden gerecycleerd. Elke gerecycleerde Nespresso capsule komt weer in de aluminiumketen terecht en leeft verder in alledaagse voorwerpen die concreet vormgeven aan onze recyclage-inspanningen. Nieuwe capsules, natuurlijk… maar ook Zwitserse zakmessen, fietsen, balpennen en nog veel meer. Alles is mogelijk!

  Meer weten

  VAN KOFFIEBOON
  TOT KOPJE

  Het systeem van Nespresso garandeert dat de capsules en de machine naadloos op elkaar aansluiten. Zo worden de koffies die zo zorgvuldig samengesteld, geselecteerd, gebrand, gemalen en verpakt zijn, perfect in het kopje bereid.

  Ontdek de koffie-expertise van Nespresso

  VEELGESTELDE VRAGEN

  U kunt op elk moment een servicepakket voor uw machine afsluiten door ons te bellen op het gratis nummer 0800 496 53. Meer informatie over onze servicepakketten vindt u hier.

  Momenteel is het niet mogelijk om online een abonnement te kopen. Bent u geïnteresseerd in een abonnement of wilt u meer informatie over onze formules? Laat het ons weten via dit online contactformulier. Een van onze vertegenwoordigers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

  Er zijn verschillende betaalsystemen voor de Nespresso Momento Coffee & Milk. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden. Deze betaalsystemen zijn niet online te koop. Wilt u er graag meer informatie over? Neem contact met ons op via het online contactformulier of via het gratis nummer 0800 496 53.

  HEBT U EEN VRAAG?

  Neem contact met ons op. Een van onze experts helpt u zo snel mogelijk.

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Onze Nespresso Professional
  klanten aan het woord

  Met Nespresso hebben we de perfecte partner gevonden die de lat minstens even hoog legt voor kwaliteit, design en duurzaamheid. Samen creëren we een zintuiglijke ervaring die zowel klanten als werknemers weet te charmeren.

  Stefan Geerkens

  General Manager bij Bene België