Nespresso
Elküldés ismerősnek

Válassza ki az országot és a nyelvet

Exkluzív design

A U kávégép ötvözi a letisztultságot, az egyszerűséget és a modularitást.
Intuitív kialakításának köszönhetően lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal elkészítse kedvenc Grand Cru kávéját.

* Csak a U

Érintésvezérelt kijelző

Elég egy érintés és a U kávégép már készen is áll. Az érintésvezérlésű kezelőfelületen található 3 gomb segítségével, pedig kiválaszthatja a kívánt kávémennyiséget, legyen az Ristretto, Espresso vagy Lungo.

*A U ismer engem

EGY GÉP, MELY ISMERI ÖNT

Még egy gombot sem kell megnyomnia, a U kávégép megjegyzi az Ön által leggyakrabban lefőzött kávé mennyiségét. Csak helyezze be a kapszulát és a gép tetején elhelyezkedő csúszókapcsoló segítségével indítsa el a lefőzést. Kedvenc kávéja pillanatokon belül elkészül és a kapszula a lefőzést követően automatikusan a kapszulatartóba esik.

* U mindenhol

ALKALMAZKODÓ KIALAKÍTÁS

A U kávégép moduláris víztartályának köszönhetően otthona bármely pontjában könnyen elhelyezhető; az eltávolítható csészetálca segítségével, pedig akár nagy receptes pohárban is elkészítheti kávéját.

Tejhabosító

Fedezze fel a recepteket

*Tejesen tökéletes

Umilk, az új Nespresso kávégép

A Umilk beépített Aeroccino tejhabosító rendszerrel rendelkezik, amelynek segítségével lágy és tökéletes állagú tejhabot készíthet. Cappuccino, Latte Macchiato és más tejalapú recepteket is ugyanolyan könnyedén készíthet, mint klasszikus kávéját.

Szélesítse ki látókörét

Szélesítse ki látókörét

A Umilk integrált tejhabosító rendszere egyszerű megoldás mind a hideg, mind a meleg tejalapú receptekhez. Öntse a tejet az Aeroccino készülékbe, nyomja meg a gombot, és pár másodperccel később már élvezheti is a felséges tejhabot a Caffe Latte, Cappuccino vagy Latte Macchiato kávéjához.

*Receptek, melyeket érdemes kipróbálni

*Receptek, melyeket érdemes kipróbálni

A Umilk segítségével, most elmerülhet a pillanatban, és egész évben élvezheti a különleges recepteket.

*A nagyszerűség nem a csillogásban rejlik

Ismerje meg a Umat kávégépet, 2 elegáns matt színben

A U kávégép minden innovatív megoldásával, prémium matt borítással két elegáns színben: Matt Szürke és Matt Vörös. Intuitív kialakításának köszönhetően továbbra is lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal elkészítse kedvenc Grand Cru kávéját.

Kiegészítők, melyek ötvözik a modularitást és a funkcionalitást. Kifejezetten a U kávégép számára tervezték őket, így azok könnyen és egyszerűen illeszkednek a géphez. A melaminból készült mágneses kiegészítők könnyen illeszthetőek a kávégéphez, illetve egy mozdulattal eltávolíthatóak, így a kapszulák, a cukor és a kiskanalak is egy karnyújtásnyira lesznek Öntől.

A mágnessel ellátott hordtáska segítségével, pedig bárhova, könnyen magával viheti kedvenc kávégépét

A kollekció darabjai, melyet a neves designer, Antoine Cahen alkotott, különesen szilárd anyagból készültek, így tökéletes társaként funkcionálnak majd a kávézás minden pillanatában.

Umilk
Új

színválaszték

A színek széles választékával

A kibővült U kollekció már számos színben elérhető, akár matt borítással is. Egy valami biztos; bármelyiket is választja, tökéletes társ lesz az Ön számára.

UMatt
Új

Más színekben

Gördítsen: