Aparate de Cafea Nespresso

Mergeți la conținut

Antet

Sunteți la conținutul principal

Espressoarele profesionale Nespresso pentru afacerea dumneavoastră

Bucurați-vă de autenticitatea și rafinamentul cafelei inspirate din ritualurile de prăjire și tehnici de preparare specifice Italiei, cu espressoarele profesionale Nespresso, perfecte pentru birou, hotel și restaurant!
Încântați clienții și partenerii dumneavoastră cu o experiență autentică și deosebită.

 • Cremă densă de cafea

  Lăsați-vă fermecați de crema
  cafelei Nespresso

 • 3 metode de extracție disponibile

  Ristretto, Espresso
  & Lungo

 • Evenimente personalizate

  Închiriați espressoare pentru
  evenimente

 • Capsule 100% reciclabile

  Fabricate din aluminiu
  (~80% reciclat)

Espressoare Profesionale Nespresso

În centrul oricărui mediu profesional, liantul relațiilor sociale și un motor al creativității este un espressor care duce cafeaua la rang de excelență. Aparatele de cafea Nespresso se disting prin prepararea unei cafele care oferă echilibrul dintre corpolență, note aromatice, aciditate și gust amărui pe care-l extrag în ceașca de cafea ideală.


Espressorul pentru birou, restaurante, cafenele sau hoteluri folosește o tehnologie superioară ce permite prepararea fiecărei rețete de fiecare data la aceiași parametri, dar infinit mai ușor și cu aceeași consistență a calității în fiecare ceașcă.

Espressoare Profesionale pentru Companii & Birouri

Espressoarele Nespresso Professional adaugă un plus de valoare afacerii dumneavoastră.

Combinând un design optimizat cu tehnologia de ultimă generație, toate espressoarele noastre profesionale sunt fiabile și eficiente, prevăzute cu un sistem exclusiv de extracție a cafelei, pentru a prepara simplu şi rapid Ristretto, Espresso, Lungo sau orice rețetă pe bază de lapte proaspăt.


Pregătirea unei cafele profesionale este simplă și intuitivă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți sortimentul de cafea preferat și să introduceți capsula profesională în aparat.

Espressorul folosește parametri optimi, precum presiunea și temperatura apei, pentru a extrage cu precizie toate notele aromatice și pentru a obține o cremă incomparabilă.

Gamă variată de espressoare profesionale

Soluțiile Nespresso Professional sunt gândite la fel ca orice soluție de business: modulare, personalizate, integrate. Astfel, pentru un birou cu un număr mic de angajați, pentru sălile de ședințe, zonele de recepție sau pentru camerele oaspeților în hoteluri ar fi mai indicat un espressor compact, precum aparatul de cafea Zenius. Datorită funcției de încălzire rapidă a apei, acesta este gata de utilizare în aproximativ 35 de secunde și poate prepara până la 70 de cafele pe oră.


Espressorul Momento are un sistem modular și configurabil, recomandat pentru spațiile unde este necesară prepararea unui număr mai mare de cafele, cu mai multe opțiuni. Acest aparat de cafea pentru restaurante, cafenele, săli de conferințe și companii cu un număr mare de angajați poate fi racordat direct la o sursă de apă, dar dispune și de rezervor de apă.

Abonament cu espressor și cafea pentru birouri și HoReCa

Abonamentul Nespresso Professional reprezintă o soluție eficientă și flexibilă pe termen lung pentru cafea și este configurat pe nevoile afacerii pe care o dețineți, fie că este vorba de un sediu de birou, fie că activați în domeniul HoReCa. Abonamentul Nespresso include espressorul preferat, cantitate predefinită de capsule de cafea profesionale, pentru cafea și variate servicii menite să facă experiența Nespresso memorabilă.

Cantitatea și sortimentele de cafea pot fi ajustate pe parcurs chiar de dumneavoastră, în contul creat, însă pentru alegerea espressorului și a opțiunilor acestuia, vă recomandăm să ne contactați prin formularul online sau la telefon 0800 008 500, de luni până vineri, în intervalul 09:00-18:00, prin apel gratuit din orice rețea, pe teritoriul României.

Asistență tehnică pentru Espressoare

Mentenanța espressoarelor și seturile de decalcifiere sunt incluse în Abonamentul Nespresso Professional fără costuri suplimentare. Nespresso vă oferă întreținere integrală pentru espressoarele de cafea profesionale, la sediul dumneavoastră, ce include atât instalarea, depanarea, cât și analiza calității apei.


În perioada în care espressorul se află în reparații, vă punem la dispoziție un alt espressor Nespresso, având aceleași caracteristici tehnice ca cele ale espressorului dumneavoastră Nespresso.


Pentru a garanta o performanță optimă a espressorului profesional Nespresso, vă recomandăm să efectuați un proces de decalcifiere la fiecare 3-4 luni.

Cum puteți achiziționa espressoarele profesionale Nespresso

Puteți comanda espressoare de cafea profesionale Nespresso online, direct din secțiunea dedicată espressoarelor profesionale.


Pentru soluții personalizate și mai multă eficiență pe termen lung, vă recomandăm să contactați un consilier și să alegeți un abonament care include un plan de cafea. Puteți să vă administrați planul telefonic, iar pentru comenzi suplimentare puteți comanda online.

Pentru afaceri performante indiferent de industrie

Soluţii de cafea personalizate

Veți avea ocazia să beneficiați de consultanță specializată din partea experților noștri în cafea, în special în ceea ce privește soluțiile pentru hoteluri, birouri și companii. Aceștia vă vor familiariza cu sortimentele de cafea și espresoarele Nespresso Profesional și vă vor ghida în alegerea perfectă în funcție de gusturile și preferințele dvs. personale.