Bestel Nespresso Professional capsules

Sla over tot hoofd inhoud

Header

Je bent op de hoofdinhoud.

Koffiecups: bestel jouw favoriete koffiecups voor kantoor of horeca

We hebben allemaal onze eigen smaak. Die smaak komt ook terug in onze keuze voor een bepaalde koffie. Houd je van sterke en intense koffie, juist meer van een milde koffie of drink je graag koffie met melk? De koffiecups van Nespresso spelen in op alle verschillende smaken. Zo geniet iedereen van de lekkerste koffiecups, afgestemd op de verschillende smaakprofielen. Nespresso heeft een ruime selectie van verschillende koffiecups, zelfs de verfrissende Ice Intenso. Zo zit er voor ieders smaak wat bij. Ideaal voor op kantoor of in de horeca!

NESPRESSO CUPS VOOR ZAKELIJKE MACHINES

Bij Nespresso hebben we voor de professionele koffiemachines voor op kantoor of voor in de horeca meer dan 15 verschillende koffies. Zo is er een koffie voor iedereen en voor ieder moment van de dag. De capsules worden verdeeld in de Classics, Origins, Creations en Ice Intenso cups.

De Nespresso Classics zijn, zoals de naam al doet vermoeden, de echte klassiekers onder de capsules. Ondanks dat we allemaal anders zijn en iedereen een andere smaak heeft wat betreft koffie, vallen deze capsules bij iedereen in de smaak. De cups zijn er in verschillende intensiteiten: van intensiteit 5 tot maar liefst intensiteit 12.

De Origins koffies weerspiegelen de zorg van de koffieboeren en het gebied van de herkomst van de koffie. De koffies zijn afkomstig uit Colombia, Peru, India, Brazilië en Guatemala en hebben ieder hun eigen verhaal. De smaak van deze koffies weerspiegelt het gebied waar de koffie vandaan komt.

Naast de Classics en de Origins, zijn er de Creations capsules. Dit zijn koffies die speciaal ontwikkeld zijn voor recepten met melk. Wil je op kantoor of in jouw horecazaak cappuccino’s, latte macchiato’s of andere koffies met melk aanbieden of serveren? Dan mogen de Creations zeker niet missen tussen de verschillende koffies.

En wil je in warmere seizoenen een verfijnde verfrissing met ijs bieden? De Ice Intenso is een krachtige, smaakvolle ijskoffie. Door de split-roast branding ontdek je fruitige tonen met een vleugje zoetheid.

Naast de verschillende Classics, Origins en Creations capsules, die allen in een sleeve van 50 stuks worden verkocht, hebben we ook complete koffiepakketten beschikbaar. Je hebt hierbij de keuze uit het koffiepakket voor ontdekkers, het koffiepakket voor fijnproevers en het koffiepakket voor melkliefhebbers.  

Met de verschillende Nespresso professional koffiecups zit er voor iedereen een favoriete smaak bij. De capsules worden op verantwoorde wijze gemaakt, met oog voor mens en natuur. Dit vinden we ontzettend belangrijk, omdat we zo bijdragen aan een betere wereld. Een wereld waarin koffie kan blijven worden geproduceerd met zorg en aandacht. Alleen op die manier kunnen we op kantoor en in de horeca blijven genieten van goede koffie.

VERSCHIL IN SMAAK EN INTENSITEIT VAN ONZE KOFFIECUPS

Op een kantoor en in de horeca genieten veel verschillende mensen van een lekkere koffie. Juist op die plekken is het daarom belangrijk om verschillende soorten koffie aan te kunnen bieden, zodat iedereen kan drinken wat hij of zij lekker vindt. De Nespresso koffiecups zijn er in tal van verschillende smaken. Van intens en kruidig tot zoet en zijdezacht. Of laat met onze Ice Intenso de perfecte harmonie met ijs ervaren op warme zomerdagen. Want we hebben allemaal onze eigen koffiesmaak.

B2B koffies met melk

De intensiteit van een koffie betekent de smaakintensiteit. Dit gaat niet over de hoeveelheid cafeïne in de koffie of de inhoud van een capsule, maar om het smaakprofiel. Ook zijn er verschillende capsules voor verschillende kopgroottes. Een koffiecup voor een Lungo is bijvoorbeeld bedoeld voor het zetten van een grotere kop koffie dan een koffiecup voor een espresso of een ristretto.

De smaakintensiteit hangt samen met een drietal zaken: hoe de crema eruit ziet, hoe intens de aroma’s zijn en of de koffie vooral duidelijke smaken heeft of juist subtiele smaken.

Met de verschillende professionele Nespresso koffiemachines, kan iedereen zijn of haar favoriete koffie zetten met de gewenste smaak. Dol op cappuccino of latte? Een aantal Nespresso koffiemachines spelen in op de wens om bijvoorbeeld heerlijke melk-koffierecepten te bereiden. Zo wordt iedereen een barista. Ook zijn er meer compacte machines die gemaakt zijn om aan alle eisen voor professioneel gebruik te voldoen.

NESPRESSO CUPS BESTELLEN?

Bij Nespresso vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van koffie die past bij zijn of haar smaak. Juist ook in de horeca of tijdens het werken op kantoor. Of als er behoefte is aan verfrissing op warme zomerdagen met onze nieuwe Ice Intenso. Want koffie verbindt mensen. En naast verbinding brengt het ook een bepaald gevoel met zich mee en zorgt het voor sfeer. Koffie brengt mensen dichter bij elkaar. Hoe lekker is het om tijdens de pauze op werk samen met collega’s koffie te drinken? En goede koffie tijdens een vergadering is natuurlijk onmisbaar. Of een lekkere koffie in een restaurant in de stad, samen met je gezin of terwijl je bij kletst met een vriend of vriendin. Een Ice Intenso in de zon op het terras. We kennen de situaties waarin goede koffie onmisbaar is allemaal. 

Koffiecups kopen bij Nespresso gebeurt eenvoudig en snel. Er is keuze uit meer dan 15 verschillende koffies die passen bij ieder moment van de dag. Kies voor een koffiepakket of maak een keuze de verschillende soorten koffiecups. Ga je voor intens en kruidig of juist voor elegant? Maak een mooie combinatie van verschillende soorten koffiecups, zodat er keuze is en er voor iedereen iets lekkers tussen zit.

b2b - breakfast