Professionele koffiemachines

Sla over tot hoofd inhoud

Header

Je bent op de hoofdinhoud.

Professionele koffiemachines

Met het brede aanbod van professionele koffiemachines en capsules van Nespresso Professional vind je een professionele koffiemachine voor elke vorm van zakelijk gebruik. In een open office om connectie tussen collega’s te creëren of in de gezamenlijke kantine. Of je iets zoekt voor in een meeting ruimte of voor gasten met zelfservice, hier vind je de zakelijke koffiemachine die past. Neem contact op of koop de machine direct mét installatie!

Het best passende professionele koffiezetapparaat

Samen met collega’s genieten van een goede kop koffie heeft invloed op de werkprestaties. Juist daarom is het zo belangrijk om dit te doen. Koffie zorgt voor verbinding. Het zorgt ervoor dat je even uit de werkdrukte ontsnapt en bijpraat of ervaringen deelt met een collega. Jouw organisatie verdient een goede zakelijke koffiemachine voor op kantoor

De mogelijkheden wat betreft koffiemachines zijn eindeloos. Wil je graag een koffiecorner inrichten, waar zowel de medewerkers als gasten kunnen genieten van heerlijke koffie? Of ben je op zoek naar een koffiemachine voor bedrijven met een groot waterreservoir voor thee voor in de personeelsruimte? Of misschien wel een machine met dubbele uitloop voor extra koffiecapaciteit of een compacte, kleine koffiemachine voor in een vergaderruimte? 

Wij denken graag met je mee. We vinden het belangrijk dat een koffiezetapparaat aansluit bij de wensen van een bedrijf. Met Nespresso Professional geniet je van constante koffiekwaliteit en snelle service. Want ook op kantoor wil je genieten van de lekkerste koffies. 

En niet alleen op kantoor. Want ook wanneer de medewerkers thuiswerken, willen ze de koffie ervaring zoals op kantoor. Met ons Nespresso Zakelijk Abonnement maak je het thuiskantoor van je medewerkers compleet. 

Een koffiemachine op maat

Hoeveel medewerkers zijn er in dienst? En wat vind je belangrijk? Welke eisen stel je aan een koffieapparaat? Er zijn veel vragen om rekening mee te houden bij het maken van een keuze voor de best passende koffiemachine. Misschien wil je ook koffie kunnen serveren aan gasten. En wil je zelfs 5 verschillende koffiesoorten aan kunnen bieden voor een unieke smaakbeleving. 

Wij geven graag advies op maat. Zodat jij, jouw medewerkers, bezoekers of gasten genieten van het meest optimale koffiemoment, iedere dag weer. 

Klik hier voor vrijblijvend advies op maat.

Professionele koffiemachine voor de horeca

Ben je op zoek naar een professioneel koffiezetapparaat voor de horeca? Een horeca koffiemachine waarmee je in een handomdraai de lekkerste cappuccino’s, Latte Macchiato’s, espresso’s en alle andere koffierecepten mee bereid. Met Nespresso Professional serveer je kwaliteit. Precies datgene wat jouw gasten verdienen. 

Of je nu koffie serveert in een koffiebar, een restaurant of in een hotel; jouw gasten verdienen een geluksmoment. Een moment van ontspanning. Samen met geliefden of misschien alleen, om aan de waan van de dag te ontsnappen. 

Service Packs

Zorg voor je zakelijke koffiemachine

Bij jouw professionele koffiemachine verwacht je natuurlijk machine ondersteuning en de juiste zorg. Het dagelijks onderhouden van jouw koffiemachine resulteert in een langdurig gebruik en een optimale smaak van de koffie. Bij Nespresso Professional is dit eenvoudig; wij bieden uitgebreide machine ondersteuning voor de zorg van jouw machine. 


Kom je er niet uit, dan helpen we je natuurlijk graag. Daarvoor hebben wij service packs ontwikkeld. Standaard leveren we bij online aankopen de “Pay as you Go” service. Hierbij zijn wij 7 dagen per week bereikbaar voor service ondersteuning, zowel telefonisch als via een online contactformulier. Als er, buiten de fabrieksgarantie, een technische reparatie nodig is rekenen we vaste vergoedingen. Naast deze service, bieden we verschillende aanvullende service packs.

Meer informatie
service box icon
Care Plus

Binnen 48 uur lossen wij al jouw problemen gratis op. Geen extra kosten voor onderhoud en vervanging. Voor alle machines behalve de Zenius ook inclusief jaarlijks onderhoud.

service box icon
Effortless

Het meest complete pakket. Binnen 24 uur (of zelfs binnen 8 uur bij de Aguila machines) hebben wij een oplossing voor jouw problemen. Geen extra kosten voor onderhoud en vervanging en een gratis jaarlijks onderhoud.

coffeecup

Onze koffies

Perfecte koffie is geen toeval. Onze aanpak gaat uit van het hoogste niveau van zorgvuldigheid. Dit geldt voor elke fase van de lange waardeketen van koffiebes naar kopje.

Ontdek onze koffies

Alles voor zakelijk gebruik

Duurzaamheid
Bij Nespresso staat duurzaamheid altijd voorop. Zo is de nieuwe Momento volledig modulair & dus duurzamer in onderhoud. Ook zijn alle capsules recyclebaar en werken wij er aan om 2022 volledig CO2 neutraal te zijn.
Zo werkt recyclen bij Nespresso Professional

Leasen & huren van professionele koffiemachines
Of je nu niet weet hoe druk het over 10 maanden is, of als je niet weet hoe hard je gaat groeien. Met lease en huur van Nespresso Professional weet je precies waar je aan toe bent. Eén vast bedrag per maand, geen minimale afname, onderhoud & storingsdienst altijd inbegrepen.
Leer meer over de lease & huur mogelijkheden

Machine ondersteuning
Onze machines zijn gemaakt voor gemak. Zo kunnen je collega’s en gasten gemakkelijk gebruik maken van de machines. Wil je instellingen aanpassen of veranderen of iets oplossen. Op de machine ondersteuningspagina vind je alle informatie die je nodig hebt.
Alles over machine ondersteuning

seo machine