Professionele koffiemachines

Sla over tot hoofd inhoud

Header

Je bent op de hoofdinhoud.

Professionele koffiemachines

Met het brede aanbod van professionele koffiemachines en capsules van Nespresso Professional vind je een professionele koffiemachine voor elke vorm van zakelijk gebruik. In een open office om connectie tussen collega’s te creëren of in de gezamenlijke kantine. Of je iets zoekt voor in een meeting ruimte of voor gasten met zelfservice, hier vind je de zakelijke koffiemachine die past. Neem contact op of koop de machine direct mét installatie!
Service Packs

Zorg voor je zakelijke koffiemachine

Bij jouw professionele koffiemachine verwacht je natuurlijk machine ondersteuning en de juiste zorg. Daarvoor hebben wij service packs ontwikkeld. Standaard leveren wij bij online aankopen de "Pay as you Go" service. Wil jij meer ondersteuning? Neem dan contact met ons op en wij informeren je graag over de extra mogelijkheden.

Meer informatie
service box icon
Care Plus

Binnen 48 uur lossen wij al jouw problemen gratis op. Geen extra kosten voor onderhoud en vervanging. Voor alle machines behalve de Zenius ook inclusief jaarlijks onderhoud.

service box icon
Effortless

Het meest complete pakket. Binnen 24 uur (of zelfs binnen 8 uur bij de Aguila machines) hebben wij een oplossing voor jouw problemen. Geen extra kosten voor onderhoud en vervanging en een gratis jaarlijks onderhoud.

coffeecup

Onze koffies

Perfecte koffie is geen toeval. Onze aanpak gaat uit van het hoogste niveau van zorgvuldigheid. Dit geldt voor elke fase van de lange waardeketen van koffiebes naar kopje.

Ontdek onze koffies

Alles voor zakelijk gebruik

Duurzaamheid
Bij Nespresso staat duurzaamheid altijd voorop. Zo is de nieuwe Momento volledig modulair & dus duurzamer in onderhoud. Ook zijn alle capsules recyclebaar en werken wij er aan om 2022 volledig CO2 neutraal te zijn.
Zo werkt recyclen bij Nespresso Professional

Leasen & huren van professionele koffiemachines
Of je nu niet weet hoe druk het over 10 maanden is, of als je niet weet hoe hard je gaat groeien. Met lease en huur van Nespresso Professional weet je precies waar je aan toe bent. Eén vast bedrag per maand, geen minimale afname, onderhoud & storingsdienst altijd inbegrepen.
Leer meer over de lease & huur mogelijkheden

Machine ondersteuning
Onze machines zijn gemaakt voor gemak. Zo kunnen je collega’s en gasten gemakkelijk gebruik maken van de machines. Wil je instellingen aanpassen of veranderen of iets oplossen. Op de machine ondersteuningspagina vind je alle informatie die je nodig hebt.
Alles over machine ondersteuning

seo machine