Koffiemachines voor op Kantoor | Nespresso Professional

Sla over tot hoofd inhoud

Header

Je bent op de hoofdinhoud.

ZAKELIJKE KOFFIEAUTOMATEN LEASEN OF KOPEN?

Door de vele veranderingen en transities vandaag de dag is het misschien niet ideaal om direct een koffieautomaat te kopen. Bij Nespresso Professional kun je een koffiemachine naast kopen ook huren of leasen. Dat brengt verschillende voordelen met zich mee.

  • Volledige zekerheid

  • Onderhoud, service en storingsdienst inclusief

  • Transparante kosten

De juiste zorg voor jouw Nespresso Professional machine

Bij jouw Nespresso Professional koffiemachine mag je rekenen op de beste ondersteuning en goede zorg. Wanneer je een professionele koffiemachine aanschaft kun je standaard rekenen op de “Pay as you Go” service. Dit houdt in dat we 7 dagen per week service ondersteuning bieden (telefonisch of via een online contactformulier). Het eerste jaar na aankoop van een Nespresso machine heb je fabrieksgarantie. Wanneer er een technische reparatie nodig is die buiten de garantie valt rekenen we vaste vergoedingen. 

Naast de “Pay as you Go’ service, hebben we verschillende aanvullende service packs:

Care Plus

Binnen 48 uur lossen wij al jouw problemen gratis op. Geen extra kosten voor onderhoud en vervanging. Voor alle machines behalve de Zenius ook inclusief jaarlijks onderhoud.

Effortless

Het meest complete pakket. Binnen 24 uur (of zelfs binnen 8 uur bij de Aguila machines) hebben wij een oplossing voor jouw problemen. Geen extra kosten voor onderhoud en vervanging en een gratis jaarlijks onderhoud. 

Meer informatie

Machine ondersteuning

Onze koffiemachines voor op kantoor zijn gemakkelijk te bedienen. Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen ze kan bedienen. Moet er iets gewijzigd worden in het onderhoud, wil je instellingen aanpassen of wil je iets oplossen? Op de machine ondersteuningspagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor goed onderhoud van jouw Nespresso machine. 

Alles over machine ondersteuning