Koffie oplossingen Nespresso Professional

Sla over tot hoofd inhoud

Header

Je bent op de hoofdinhoud.

Koffie voor bedrijven

Nespresso is gespecialiseerd in koffie voor bedrijven. We weten wat er nodig is om zowel collega’s als klanten de koffie ervaring te bieden waar ze naar op zoek zijn en naar verlangen. Wij doen er alles aan om deze ervaring zo optimaal mogelijk te maken, zodat er een goede sfeer heerst op de werkvloer en er voldoende afwisseling is tussen het werken door. Wat dat vinden we belangrijk!

Nespresso koffie voor bedrijven

Binnen bedrijven neemt het koffiemoment een belangrijke plaats in gedurende de dag. Tussen de meetings door genieten van een goede koffie, bij de koffieautomaat bijpraten met een collega of koffie drinken met een klant. In de waan van de dag hebben we het niet altijd door, maar in een organisatie zijn tal van momenten waarin koffie een rol speelt. 

De verschillende koffiemachines van Nespresso bieden genoeg keuze als het gaat om koffie voor bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat goed wordt nagedacht over hoe er koffie wordt gedronken in jouw organisatie. We denken graag met je mee, zoals wat is een geschikte machine en op welke plaats(en) een koffiemachine moet komen te staan. Het kan bijvoorbeeld gaan om een koffiemachine voor in een vergaderruimte, maar ook een koffiemachine met zelfservice in de ontvangstruimte voor gasten behoort tot de mogelijkheden. 

Koffieautomaat voor jouw bedrijf

Of je nu op zoek bent naar een bedrijfs koffiemachine voor bij de receptie, een koffiecorner tussen verschillende afdelingen of voor in het bedrijfsrestaurant; de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies je voor een koffiemachine met melkfunctie? En hoeveel personen gaan er gebruikmaken van de machine? Allemaal zaken om rekening mee te houden in jouw keuze voor een koffiemachine voor je bedrijf. 

De professionele koffiemachines van Nespresso maken al jouw koffiewensen mogelijk. Tussen het harde werken door verdienen jullie goede en lekkere koffie. Wij zorgen voor een koffiemachine op maat. Wil je weten welke koffiemachine het beste bij jouw bedrijf past? Bekijk alle professionele koffiemachines

Koffiecorner klein kantoor Momento

Professionele koffiemachine voor op kantoor

Binnen jouw bedrijf wil je je medewerkers goede koffie bieden, maar ook wil je je gasten gastvrij kunnen ontvangen. Een goed koffieautomaat voor je bedrijf draagt hieraan bij. Het zorgt namelijk voor ontmoetingen, voor een break tijdens het werken en voor het leegmaken van je hoofd. En dat heeft als resultaat om vervolgens weer productiever aan de slag te gaan en te komen tot nieuwe inzichten. 

Wat een goede koffiemachine is, hangt uiteraard af van wat jij of jouw collega’s belangrijk vinden. Bedenk vooral welke koffies jullie willen kunnen maken. Wanneer er koffie met melk recepten gemaakt moeten kunnen worden, is een koffie met ingebouwde melkfunctie ideaal. Gebeurt dit minder? Dan kun je ook kiezen voor een losse melkopschuimer. Daarnaast is het goed om stil te staan bij de hoeveelheid koffie die de koffiemachine aan moet kunnen. Wanneer er dagelijks veel mensen gebruikmaken van de koffiemachine, kun je het beste kiezen voor een machine met een groot waterreservoir, zodat dit niet na een aantal koffies te hebben gedronken alweer aangevuld moet worden. 

De lekkerste koffie voor op werk

Koffie op het werk wordt in sommige gevallen onderschat. Terwijl medewerkers het super belangrijk vinden om te kunnen genieten van goede koffie. Iedereen geniet op zijn eigen manier van koffie. En als het om genieten gaat, bestaat er geen goed of fout. Daarom heeft Nespresso een breed koffie assortiment met een ruime keuze aan koffiesmaken, recepten en herkomstgebieden.

De koffie van Nespresso kan zowel een bijzondere ervaring zijn als een positieve impact hebben op maatschappij en milieu. Al vanaf de oprichting in 1986 ziet Nespresso duurzaamheid als belangrijke voorwaarde voor de kwaliteit van onze koffie.

Zenius small office

Het aanbieden van goede koffie op het werk kent verschillende voordelen. Het werkt verbindend, omdat collega’s elkaar ontmoeten bij de koffiecorner en een meeting met klanten onder het genot van goede koffie vaak toch nét wat leuker is. Daarnaast is het het visitekaartje van je organisatie. Veel van de gasten of klanten ontvang je met koffie. En dan moet de koffie wel goed smaken, toch? Niet alleen voor werknemers of collega’s is het ontzettend belangrijk, maar ook naar de buitenwereld toe. Goede koffie op de werkvloer is een must!

VEELGESTELDE VRAGEN

Welke zakelijke koffiemachine?
Alle koffiemachines zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Er is een breed aanbod van professionele koffiemachines voor elke vorm van zakelijk gebruik. Bij Nespresso Professional is het mogelijk om een koffiemachine te huren of te kopen. In een open office om connectie tussen collega’s te creëren of in de gezamenlijke kantine. Of je iets zoekt voor in een meeting ruimte of voor gasten met zelfservice, hier vind je de zakelijke koffiemachine die past.
Welke koffiemachine is de beste voor thuis?
Voor thuis hebben we verschillende koffiemachines, voor elke wens hebben we een passende oplossing. Het overzicht met machines vind je hier: Professionele koffiemachines
Wat kost een koffieautomaat?
De prijs van een professionele koffiemachine verschilt afhankelijk van de wensen kunnen wij de best passende koffiemachine adviseren.