Home / Grand Cru/ Ristretto

Ristretto

Voimakas ja täyteläinen

Vahva-arominen ja täyteläinen Ristretto sisältää Etelä-Amerikan parhaat Arabica-kahvipapulaadut mm. Kolumbiasta ja Brasiliasta. Nämä yhdistyvät upeisiin, sitrusaromeistaan kuuluisiin itäafrikkalaisiin Arabica-lajikkeisiin. Ripaus Robusta-kahvipapuja lisää Ristrettoon potkua. Hitaasti, erikseen paahdetut pavut saavat aikaan kontrastisen suuntuntuman, jossa voi aistia hedelmäisiä ja hapokkaita aromeja, voimakasta paahteisuutta ja suklaata.

Alkuperä

Ristretto on valmistettu Etelä-Amerikan hienoimmasta Arabicasta, jota viljellään Kolumbiassa ja Brasiliassa. Sekoitus sisältää myös itäafrikkalaista Arabicaa, joka tuo siihen kevyttä happoisuutta, ja Togossa kasvavaa Robustaa, joka antaa sekoitukselle terävän säväyksen.

Paahto

Kahvipavut paahdetaan hitaasti ja erikseen alkuperäisten aromien säilyttämiseksi. Erilaisten paahtoasteiden ansiosta Ristretto on yhdistelmä happoisia, hedelmäisiä ja paahteisia makuja. Sekoituksen hienojakoinen koostumus tekee espressokahvista hyvin italialaishenkisen: intensiivisen, rikasmakuisen ja täyteläisen.

Aromaattinen profiili

Terävän paahtoinen maku pehmenee suklaisten aromien ansiosta. Ristretto on hieno yhdistelmä korostuneen voimakkaita, kitkeriä, happamia ja hedelmäisiä vivahteita.

Tilaus

Ominaispiirteet

Kupin koko

Ristretto
Espresso
Cappuccino

Vahvuusaste

10

Aromaattiset vivahteet

10

Kitkeryys

Hapokkuus

Paahteisuus

Täyteläisyys