Nespresso
Kerro kaverille

Valitse maa ja kieli

Tilaa puhelimitse

0800 177 601

Moderni Design

U-kahvikone on yhdistelmä modernia designia, helppokäyttöisyyttä ja modulaarisuutta. Sen tunnistava kosketusvalinta ja käyttöliittymä muistaa suosikkikahvisi koon automaattisesti.

KÄYTTÖLIITTYMÄ

U -kahvikone aloittaa kahvin valmistuksen heti kun sormesi hipaisevat sen kantta. Kolme nappia auttavat sinua valitsemaan suosikkikahvikokosi: Ristreton, Espresson tai Lungon.

Kahvikone, joka tuntee sinut

Sinun ei tarvitse edes painaa nappia, sillä U muistaa useimmiten käytetyn kahvikuppisi koon. Kahvin valmistuksesi alkaa sillä sekunnilla, kun pudotat Nespresso-kahvikapselin paikoilleen ja liu'utat kannen kiinni. Lisäksi U poistaa automaattisesti jokaisen kahvikapselin.

MODULAARISTA MUOTOILUA

Fiksulla, modulaarisella muotoilullaan U voi muuttaa muotoaan sopien kodin tiloihin ja sisustukseen. U-kahvikoneessa on mukautuva vesisäiliö, joka liukuu saumattomasti kahvikoneen ympäri ja U:n siisti kuppituki on suunniteltu sopimaan pitkille tai lyhyille juomille. Näin ollen voit mukauttaa kahvikoneesi
fiiliksesi ja suosikkikahvirutiinisi mukaan.

Maidonvaahdotin

Tutustu resepteihin

Umilk, uusi Nespresso-kahvikone

Umilk-kahvikoneessa on integroitu Aeroccino-maidonvaahdotin, jonka avulla luot herkullista kylmää tai kuumaa maitovaahtoa suosikkimaitokahviisi. Käytä maitovaahtoa esimerkiksi Cappuccinoon ja Latteen, tai kylmiin jääkahvijuomiin.

Vain taivas on rajana.

Vain taivas on rajana.

Umilk-kahvikoneen integroidulla maidonvaahdottimella valmistat helposti sekä kylmää että kuumaa, sametinpehemeää maitovaahtoa. Kaada maito Aeroccino-maidonvaahdottimeen ja paina nappia. Herkullinen maitovaahto syntyy muutamassa sekunnissa.

Umilk-kahvikone mahdollistaa uusien herkullisten makuelämysten kokemisen kerta toisensa jälkeen.

U-oheistuotteissa yhdistyy modulaarisuus ja toiminnallisuus ja ne on helposti yhdisteltävissä U-kahvikoneeseen. Magneettikiinnityksen avulla melamiiniset oheistuotteet kiinnittyvät kahvikoneeseen, jolloin kahvikapselisi, sokerisi ja lusikkasi ovat aina ulottuvillasi. Magneettikiinnityksellinen laukku helpottaa U-kahvikoneen mukana kuljettamista.

Designer Antoine Cahenin suunnittelema sarja, joka on luotu kestämään! Kahvikupit (Espresso, Lungo ja Cappuccino) sekä Recipe-lasi ovat puhdaslinjaisuudessaan ja yksinkertaisuudessaan sopivia jokapäiväiseen käyttöön.

Umilk
Uusi

Värivaihtoehdot

U-kahvikonevalikoima tarjoaaa laajan valikoiman värejä, jolloin se mukautuu moniin makumieltymyksiin. Minkä tahansa värin valitset, se on varmasti oikea juuri sinulle!

Muut värit