Főoldal

Használati és értékesítési feltételek

Az akció feltételei

 

ÖSSZESEN 12 000 FT VAGY 20 000 FT KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHAT KÁVÉKAPSZULÁT KÉT LÉPÉSBEN NESPRESSO KÁVÉGÉP VÁSÁRLÁSA ESETÉN*

*Vásároljon Nespresso kávégépet 2019. április 15. és 2019. június 16. között, és megajándékozzuk a géptípustól függően egy 8 000 Ft vagy 16 000 Ft értékű kávékapszula-utalvánnyal!

Váltsa be, első 9000 Ft vagy 16 000 Ft értékű utalványát 2019. június 20-ig. Az utalvány beváltásával jogosulttá válik a következő, 4 000 Ft-os kedvezményre, melyet az első kedvezmény beváltását követő hónap 10. napjától érvényesíthet két hónapon keresztül. 

További részletek az utalványon, illetve a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-utalvany-bevaltas weboldalon

 

BEVÁLTÁS (2019. JÚNIUS 20-IG)

 

AZ AKCIÓ FELTÉTELEI

 

Az első, 8 000 Ft vagy 16 000 Ft kedvezmény online érvényesítéséhez a következők hiánytalanul szükségesek:

 

1. Vásároljon Nespresso kávégépet 2019. április 15. és 2019. június 16. között!

2. Készítse elő a kávégép eredeti, csepegtetőtálcán található sorozatszámát! Készítse elő a kávégép számlájának másolatát!

3. Regisztrtálja kávégépét a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-utalvany-bevaltas weboldalon! 

4. A regisztráció során megadott e-mail címre egy kuponkódot küldünk. A https://www.nespresso.com/hu/hu/order/capsules oldalon válasszon kávékapszulákat, majd a rendelés leadásakor írja be az e-mailben kapott kuponkódot, hogy érvényesíthessük kedvezményét. Legkésőbb 2019. június 20-ig váltsa be. (A leadott kapszularendelését másnapi, normál kiszállítást kérve ingyen kiszállítjuk.)

5. Az első kedvezmény beváltását követő hónap 10. napjától jogosulttá válik a második, 4000 Ft értékű kedvezményre, mely 2 hónapon keresztül beváltható. 

 

BEVÁLTÁSI LEHETŐSÉGEK

 

1.   Interneten

#1 Szkennelje be, vagy készítsen digitális fényképet a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricáról, valamint az újonnan megvásárolt készülék eredeti számlájáról.

#2 A https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-utalvany-bevaltas weboldalon, a „Kávégép regisztrációja és az utalvány beváltása” gombra kattintva adja meg a kért adatokat, és töltse fel a csatolmányokat. A sikeres feltöltésről visszaigazoló emailt küldünk. A fenti oldalon a későbbiekben nyomon tudja követni utalványa státuszát.

#3 Az utalvány feldolgozásakor egy újabb visszaigazoló emailt küldünk, melyben megtalálja mindkét kedvezmény érvényesítésének menetét. A kedvezményeket a www.nespresso.com weboldalon vagy mobilalkalmazásainkon keresztül leadott kapszularendelés esetén lehet felhasználni.

#4 Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén a kapszularendelését ingyen kiszállítjuk.*

*Speciális szállítási módjaink (reggeli/esti és aznapi házhozszállítás) a weboldalon a rendelés során megjelölt felár ellenében (500 Ft) vehető igénybe.

 

2.   Boutique-ban

#1 Hiánytalanul töltse ki az utalványt.

#2 Ragassza fel az utalványra a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricát.

#3 Az utalvánnyal és a készülék számlájának másolatával látogasson el a Nespresso Boutique-ok egyikébe. A Nespresso Boutique-okról és a Mini Boutique-okról kérjük, érdeklődjön a 06 80 2582 80-as telefonszámon vagy weboldalunkon: www.nespresso.com/uzletek

#4 Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén a kedvezményt a kapszulavásárlás összegéből érvényesítjük.

 

Egy Club regisztráció alatt használható fel mindkét kedvezmény, melyek nem átruházhatóak.

Ajánlatunk 2019. április 15. és 2019. június 16. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso üzletágának hivatalos partnerüzletei által értékesített Nespresso rendszerű kávéfőző készülékek vásárlása esetén érvényes. Partnerüzleteink listáját megtalálja a honlapunkon (www.nespresso.com).

Az ajánlattal vagy a kupon beváltásával kapcsolatos kérdése esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Nespresso Club-bal a promocio@nespresso.com email címen, vagy hívja a 06 80 2582 80-as ingyenes telefonszámot.

A kedvezményeket megrendelése/vásárlása összegéből vonjuk le, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amenynyiben megrendelésének értéke nem éri el a minimum 8 000 vagy 16 000 forintot, a fennmaradó összeg/egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.

Az első, 8 000 Ft-os vagy 16 000 Ft-os kedvezmény beváltási határideje 2019. június 20. Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi tudnivalók” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as ingyenes telefonszámot.

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze. A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni vagy érvényesítettek (pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek).

 

Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. A Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.