Főoldal

Használati és értékesítési feltételek

Az ajánlat feltételei

Vásároljon Nespresso kávéfőzőt partnerüzleteink egyikében 2020. március 30. és 2020. június 14. között, és megajándékozzuk egy 12 000 Ft vagy 20 000 Ft értékű kávékapszula-utalvánnyal.

 

  • 12 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra Inissia, Essenza Mini, Pixie, Essenza Plus, CitiZ, Prodigio, Expert kávégépek vásárlása esetén

 

  • 20 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra Essenza Mini&Aeroccino3, Inissia&Aeroccino3, CitiZ&Milk, Prodigio&Milk, Expert&Milk, Gran Lattissima, Lattissima One, Lattissima Touch, Lattissima Pro, Nespresso Atelier kávégépek vásárlása esetén

 

A kávékapszula-kedvezmény érvényesítéséhez a következők hiánytalanul szükségesek:

1. Vásároljon Nespresso kávéfőzőt hivatalos partnerüzleteink egyikében 2020. március 30. és 2020. június 30. között!

2. Készítse elő a kávéfőző eredeti, csepegtetőtálcán található sorozatszámát!

3. Készítse elő a kávéfőző számlájának másolatát!

4. Regisztrálja kávégépét a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-utalvany-bevaltas oldalon, majd a kávégép regisztrációja alatt megadott e-mail címre érkező kuponkódot használja fel kávékapszula vásárláskor. 

5. A kuponkódot legkésőbb 2020. június 15-ig váltsa be. 

·   

Ajánlatunk 2020. március 30. és 2020. június 14. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának partnerüzletei által értékesített Nespresso rendszerű kávéfőző készülékek vásárlása esetén érvényes. Az ajánlattal vagy a kupon beváltásával kapcsolatos kérdése esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Nespresso Ügyfélszolgálattal a promocio@nespresso.com email címen, vagy hívja a 06 80 2582 80-as ingyenes telefonszámot.

 

A kedvezményeket megrendelése/vásárlása összegéből vonjuk le, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el a minimum 12 000 vagy 20 000 forintot, a fennmaradó összeg/egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.

Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi tudnivalók” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as ingyenes telefonszámot.

 

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő promócióival/ajánlataival, akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze. A promóciós termékek elérhetősége és készlete eltérő.

A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni vagy érvényesítettek (pl. forgalmazónál visszaváltott kávéfőzők).

 

Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. Céges vevők esetében az utalvány beváltása kizárólag egy klubtagsági regisztráción keresztül történhet, illetve a promócióban legfeljebb 3 utalvány váltható be regisztrációnként. A Nespresso forgalmazói, kereskedői a promócióban nem vehetnek részt.

 

A 12 000 Ft/20 000 Ft értékű utalványt beváltó klubtagjaink számára ingyenes szállítást biztosítunk 2020. december 31-ig valamennyi, legalább 5 doboz (50 darab) kávékapaszulát tartalmazó vásárlása/ rendelése esetén.**

**Speciális szállítási módjaink (reggeli/esti és aznapi házhozszállítás) a weboldalon a rendelés során megjelölt felár ellenében (500 Ft) vehetők igénybe.