Főoldal

GYIK

Gyakori kérdések

Mikor érkeznek meg az ajándék kapszulák?

Ellenőrizze, hogy kávégépét a vásárlás helyszínén regisztrálták-e. Ha nem, akkor a www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-kapszula-bevaltas oldalon regisztrálja kávégépét. 

A regisztráció során megadott e-mail címre legkésőbb a következő munkanapig egy kuponkódot küldünk. 

A regisztráció során megadott e-mail címmel jelentkezzen be a www.nespresso.com oldalon, és válassza ki a megrendelni kívánt kapszulákat. A megrendelés leadásakor a "Kosár" oldalon írja be az e-mailben kapott kuponkódot, hogy a kedvezmény levonódjon. 

 

A kedvezmény érvényesítéséhez mi szükséges/mit kell tennem?

Szkennelje be, vagy készítsen fényképet a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricáról, valamint az újonnan megvásárolt készülék eredeti számlájáról. Oldalunkon a "A KÁVÉGÉP REGISZTRÁCIÓJA ÉS AZ UTALVÁNY BEVÁLTÁSA" gombra kattintva adja meg a kért adatokat, és töltse fel a csatolmányokat. A sikeres feltöltésről visszaigazolást küldünk.

 

Meddig tudom érvényesíteni a kedvezményemet?

A visszaigazolt kedvezményt 2020. január 31. éjfélig tudja felhasználni a promóció feltételeiben foglaltaknak megfelelően. A promóció további részleteiről a láblécben található „AZ AKCIÓ FELTÉTELEI” linkre kattintva tájékozódhat.

 

Nem fogadja el a felület a sorozatszámot, pedig biztosan jó, mit tudok tenni?

Kérjük küldje el a promocio@nespresso.com e-mail címre a sorozatszámot és a számlát, így mi készséggel elintézzük Önnek a regisztrációt, vagy vegye fel a Nespresso Club kollégáival a kapcsolatot a díjmentesen hívható zöld számunkon: 06 80 2582 80, vagy e-mailben a https://www.nespresso.com/hu/hu/kapcsolat oldal alján található űrlap segítségével. Bármilyen az utalvány beváltásával kapcsolatos kérdésre készséggel válaszolunk.

 

Feltöltöttem a dokumentumokat 4 napja, és nem kaptam semmilyen visszajelzést, mit tegyek?

Kérjük, nézze meg a levelezőrendszer almappáit, ha azokban sem találja, vegye fel a Nespresso Club kollégáival a kapcsolatot a díjmentesen hívható zöld számunkon: 06 80 2582 80, vagy e-mailben a https://www.nespresso.com/hu/hu/kapcsolat oldal alján található űrlap segítségével, hogy minél hamarabb a segítségére lehessünk.

 

Kaptam értesítést, hogy valami nincs rendben a feltöltött dokumentumokkal, de nem derül ki, mi nem volt megfelelő, mit kell tennem?

Ellenőrizze, hogy a vásárlás ideje a promóció ideje alatt törént.

Ellenőrizze, hogy a számláról küldött képen látszódik-e a vásárlás helyszíne, a vásárolt termék neve és értéke, valamint olvasható-e a számlaszám. Kérjük, kattintson az értesítő e-mailben találtható linkre, és töltse fel a nem elfogadott dokumentumo(ka)t.

Kérdés esetén vegye fel a Nespresso Club kollégáival a kapcsolatot a díjmentesen hívható zöld számunkon: 06 80 2582 80, vagy e-mailben a https://www.nespresso.com/hu/hu/kapcsolat oldal alján található űrlap segítségével.

 

Mekkora lehet a csatolmányok mérete a dokumentumok csatolásánál?

Az egyes csatolmányok mérete legfeljebb 2 MB lehet.

 

A csatolmányaim mérete nagyobb, mint 2 MB mit tudok tenni, sehogy sem sikerül lekicsinyítenem.

A képek lekicsinyítéséhez alkalmazhatja például az alábbi módszert. Kattintson a bezárt képfájl ikonjára az egér jobb gombjával, és válassza a Szerkesztés opciót. A Windows Paint alkalmazása nyílik meg, ahol keresse meg az "Átméretezés" gombot. Válassza ki a "Képpontban" opciót, törölje ki a "Vízszintes" mezőben lévő értéket, írja be helyette, hogy 1000, és nyomja meg az OK gombot. Mentse el "Mentés másként"-tel a képet.

 

Kaptam egy kuponkódot, de nem tudom, mit kell tennem.

Az e-mailben leírt kedvezmény a következő munkanaptól érvényesíthető az alábbiak szerint:

  1. Látogasson el a www.nespresso.com weboldalra, és jelentkezzen be felhasználói fiókjába a Nespresso Club-tól kapott aktiváló e-mail segítségével!
  2. Válassza ki a megrendelni kívánt kapszulákat, és helyezze őket a kosárba.
  3. A "Kosár" oldalon az e-mailben kapott kuponkód beírásával érvényesítse kedvezményét.
  4. A sikeres megrendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk.

 

Megkaptam a kuponkódomat, de nem fogadja el a rendszer, mit tegyek?

A kupon az értesítés napját követő munkanaptól aktiválódik rendszerünkben.

A kuponkód beírásánál ellenőrizze az alábbiakat:

  • A megrendelésben szereplő kapszulák értéke meghaladja az utalvány értékét?
  • Nagybetűkkel, szóköz nélkül írta be a kódot?
  • Biztos, hogy az e-mail alján szereplő kuponkódot írta be, nem pedig véletlenül az utalvány azonosítóját?

Ha azután sem sikerül beváltania kuponját, kérjük, vegye fel a Nespresso Club kollégáival a kapcsolatot a díjmentesen hívható zöld számunkon: 06 80 2582 80. Munkatársaink mindenben készséggel segítenek Önnek.

 

Pont a kupon összegéért választottam ki kávékapszulákat a webshopban, de hibakódot írt ki a rendszer, mi lehet a baj?

A webshopban leadott megrendelésének túl kell lépnie a kupon értékét. Ha nem szeretne a kupon értékénél nagyobb összegben vásárolni, kérjük, vegye fel a Nespresso Club kollégáival a kapcsolatot a díjmentesen hívható zöld számunkon: 06 80 2582 80. Munkatársaink mindenben készséggel segítenek Önnek.

 

Kisebb összegért választottam a webshopban kapszulákat, mert nem szeretnék ráfizetni, de hibakódot írt ki a rendszer mikor érvényesítem a kuponomat, mit tegyek?

A webshopban leadott megrendelésének túl kell lépnie a kupon értékét. Ha a kupon értékénél valamivel kevesebb összegben kíván vásárolni, kérjük, vegye fel a Nespresso Club kollégáival a kapcsolatot a díjmentesen hívható zöld számunkon: 06 80 2582 80. Kollégáink mindenben készséggel segítenek Önnek.

 

Be kell-e pipálni a felületen a dokumentumok feltöltésénél, hogy összecsomagolt termék? Mit jelent az, hogy összecsomagolt termék?

Az összecsomagolt termék mezőt akkor kell bepipálni, ha a vásárlás helyszínén készülékét egy különálló Nespresso termékkel (pl. egy Aeroccinoval) együtt vásárolta. A beépített tejhabosítóval rendelkező UMilk, CitiZ&Milk és Prodigio&Milk kávéfőzők nem számítanak összecsomagolt terméknek.

 

Ha több mint egy készüléket vásároltam, mit kell tennem? Egy feltöltés alkalmával küldjem el az összes dokumentumot?

Természetesen fel tudja elektronikusan tölteni ugyanazokkal az adatokkal az összes szükséges dokumentumot, azonban a webshopunkban egy kuponkódot fog tudni érvényesíteni. Ez esetben kérjük, vegye fel a Nespresso Club kollégáival a kapcsolatot a díjmentesen hívható zöld számunkon: 06 80 2582 80. Munkatársaink szívesen rögzítik megrendelését, és érvényesítik kedvezményeit.

 

Több készüléket vásároltam, és egy kuponkódot kaptam, mi a teendőm, hogyan tudom érvényesíteni a kedvezményeimet?

Kérjük, küldje el a promocio@nespresso.com e-mail címre a dokumentumokat (kávégépei sorozatszámát és számlamásolatát). Visszajelzünk, amint egy rendelésen belül fogja tudni érvényesíteni az összes kedvezményét. 

Amennyiben további segítségre van szüksége, vegye fel a Nespresso Club kollégáival a kapcsolatot a díjmentesen hívható zöld számunkon: 06 80 2582 80, vagy e-mailben a https://www.nespresso.com/hu/hu/kapcsolat oldal alján található űrlap segítségével. A Nespresso Club kollégái mindenben a segítségére lesznek, és érvényesítik kedvezményét.

 

Csak kapszulára, vagy kiegészítőkre is fel tudom használni a kuponomat?

A promóció részleteiről és a beváltás módjairól a láblécben található „AZ AKCIÓ FELTÉTELEI” linkre kattintva tájékozódhat.

 

Nem találom azt az áruházat/weboldalt a listában, ahol vettem a készüléket, mi a teendő?

A promóció részleteit és a részt vevő üzletek listáját megtalálja a láblécben található „AZ AKCIÓ FELTÉTELEI” linkre kattintva.

 

Én már leadtam a rendelésemet a készülék vásárlás helyszínén, akkor is még egyszer le kell adnom a rendelésem?

Természetesen nem kell még egyszer leadnia megrendelését. Az utalvány elfogadása után az Ön által megadott címre kiszállítjuk a kiválasztott kávékapszulákat, erről visszaigazoló e-mailt is küldünk. Amennyiben a kávégép vásárlásának helyszínén leadott rendelését átvételi ponton szeretné átvenni, egyeztetéséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az ingyenesen hívható 06 80 2582 80 telefonszámunkon!

 

Csak házhozszállítással kérhetem a megrendelt kávékapszulákat?

Természetesen nem. Országszerte már közel 3300 helyen átveheti rendelését. Ha szeretné elkerülni a helyhez kötöttséget, tökéletes megoldás lehet az átvételi pontra történő szállítás, így a Nespresso kapszulákat az Ön otthonához legközelebb eső Relay vagy Inmedio üzletben, töltőállomáson, csomagautomatából vagy Postán is átveheti nyitvatartási időben. Így Budapesten belül már a következő munkanapon, míg vidéki átvételi pont esetében kettő munkanapon belül átvehető lesz a csomagja.