Főoldal

Használati és értékesítési feltételek

Az akció feltételei

A Nespresso-val Ön az exkluzív minőséget választja. Köszönjük termékünkbe vetett kitüntető bizalmát, és kérjük, engedje meg, hogy viszonzásképpen egy 11 000 Ft értékű kedvezményre jogosító kapszulautalványt ajánljunk fel Önnek. Utalványát interneten, valamint a Nespresso Boutique-okban, illetve a Nespresso Mini Boutique-okban kávékapszula vásárlása esetén érvényesítheti.

A kedvezményt megrendelése / vásárlása összegéből vonjuk le, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el a minimum 11 000 forintot, a fennmaradó összeg/egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.

Ajánlatunk 2019. június 17. és 2019. augusztus 21. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának hivatalos partnerüzletei által értékesített Nespresso kávégépek vásárlása esetén érvényes. Az akció további feltételei megtalálhatók az utalványon, illetve a www.nespresso.com weboldalon.

 

AZ AKCIÓ FELTÉTELEI

A kedvezmény érvényesítéséhez a következők hiánytalanul szükségesek:

 

1. Vásároljon partnerüzletünk egyikében bármilyen Nespresso kávégépet 2019. június 17. és 2019. augusztus 21. között.

2. Készítse elő a kávégép eredeti, csepegtetőtálcán található sorozatszámát!

3. Készítse elő a kávégép számlájának másolatát!

4. A következő oldalon megtalálja az utalvány beváltásának módjait.

5. Az utalványt legkésőbb 2019. augusztus 25-ig váltsa be!

 

Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség, amennyiben több kávégépet vásárolt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a https://www.nespresso.com/hu/hu/jogi-feltetelek oldalra, vagy kattintson az „Adatvédelmi irányelvek” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as ingyenes telefonszámot.

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze. A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni vagy érvényesítettek. Pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek. Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. A Nestlé Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint a Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.

 

BEVÁLTÁS (2019. AUGUSZTUS 25-ig )

 

Interneten

#1 Szkennelje be, vagy készítsen digitális fényképet a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricáról, valamint az újonnan megvásárolt készülék eredeti számlájáról.

#2 Látogasson el a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-utalvany-bevaltas weboldalra, a „A KÁVÉGÉP REGISZTRÁCIÓJA ÉS AZ UTALVÁNY BEVÁLTÁSA” gombra kattintva adja meg a kért adatokat, és töltse fel a csatolmányokat. A sikeres feltöltésről visszaigazoló e-mailt küldünk. A fenti oldalon a későbbiekben nyomon tudja követni utalványa státuszát.

#3 Az utalvány feldolgozásakor egy újabb visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben megtalálja a kedvezmény érvényesítésének menetét. A kedvezményt a www.nespresso.com weboldalon vagy mobilalkalmazásainkon keresztül leadott kapszularendelés esetén lehet felhasználni.

#4 Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén kapszularendelésének házhoz- vagy átvételi pontra történő szállítási díját* a Nespresso átvállalja.

*Normál házhozszállítás esetén: hétköznap 8:00-18:00 közötti kiszállítási időre vonatkozik.

 

Boutique-ban

#1 Hiánytalanul töltse ki az utalványt.

#2 Ragassza fel az utalványra a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricát.

#3 Az utalvánnyal és a készülék számlájának másolatával látogasson el a Nespresso Boutique-ok egyikébe. A Nespresso Boutique-okról és a Mini Boutique-okról kérjük, érdeklődjön a 06 80 2582 80-as telefonszámon vagy weboldalunkon: https://www.nespresso.com/hu/hu/uzletkereso

#4 Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén kapszularendelését a Nespresso Boutique-ok egyikében vagy a Nespresso Mini Boutique-okban átveheti.