Főoldal

Használati és értékesítési feltételek

Az ajánlat feltételei

Ajánlatunk 2019. augusztus 22. és 2019. november 3. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának partnerüzletei által értékesített Nespresso Lattissima típusú kávéfőzők vásárlása esetén érvényes. Az ajánlat további feltételei megtalálhatók az utalványon.

 

KÁVÉGÉP REGISZTRÁCIÓJA

A kedvezmény érvényesítéséhez a következők hiánytalanul szükségesek:

1. Vásároljon partnerüzletünk egyikében Nespresso Lattissima típusú kávéfőzőt 2019. augusztus 22. és 2019. november 3. között.

2. Készítse elő a kávégép eredeti, csepegtetőtálcán található sorozatszámát!

3. Készítse elő a kávégép számlájának másolatát!

4.  A kávégép regisztrációja után érvényesítheti kedvezményét. Az utalványt legkésőbb 2019. november 7-ig váltsa be!

 

Váltsa be Nespresso Lattissima kávéfőző vásárlása mellé járó ajándék 20 000 Ft értékű kávékapszula-utalványát, melyet interneten, a Nespresso Boutique-okban és Mini Boutique-okban kávékapszula vásárlása esetén érvényesíthet. 

 

A BEVÁLTÁS 2019. NOVEMBER 7-IG AZ ALÁBBI MÓDOKON LEHETSÉGES:

 

Interneten

#1 Szkennelje be, vagy készítsen digitális fényképet a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricáról, valamint az újonnan megvásárolt készülék eredeti számlájáról.

#2 Látogasson el a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-utalvany-bevaltas weboldalra, válassza ki a promóciót, majd a „A KÁVÉFŐZŐ REGISZTRÁCIÓJA ÉS AZ UTALVÁNY BEVÁLTÁSA” gombra kattintva adja meg a kért adatokat, és töltse fel a csatolmányokat. A sikeres feltöltésről visszaigazoló e-mailt küldünk. A fenti oldalon a későbbiekben nyomon tudja követni utalványa státuszát.

#3 Az utalvány feldolgozásakor egy újabb visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben megtalálja a kedvezmény érvényesítésének menetét. A kedvezményt a www.nespresso.com weboldalon vagy mobilalkalmazásainkon keresztül leadott kapszularendelés esetén lehet felhasználni.

#4 Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén kapszularendelésének házhoz- vagy átvételi pontra történő szállítási díját* a Nespresso átvállalja.

*Normál házhozszállítás esetén: hétköznap 8:00-18:00 közötti kiszállítási időre vonatkozik.

 

Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség, amennyiben több kávégépet vásárolt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a https://www.nespresso.com/hu/hu/jogi-feltetelek oldalra, vagy kattintson az „Adatvédelmi irányelvek” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as ingyenes telefonszámot.

 

Boutique-ban

#1 Hiánytalanul töltse ki az utalványt.

#2 Ragassza fel az utalványra a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricát.

#3 Az utalvánnyal és a készülék számlájának másolatával látogasson el a Nespresso Boutique-ok egyikébe. A Nespresso Boutique-okról és a Mini Boutique-okról kérjük, érdeklődjön a 06 80 2582 80-as telefonszámon vagy weboldalunkon: https://www.nespresso.com/hu/hu/uzletkereso

#4 Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén kapszularendelését a Nespresso Boutique-ok egyikében vagy a Nespresso Mini Boutique-okban átveheti.

 

 

 

 

AZ AJÁNLAT FELTÉTELEI

 

Ajánlatunk 2019. augusztus 22. és 2019. november 3. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának partnerüzletei által értékesített Nespresso rendszerű kávéfőző (kivéve a Lattissima gépcsalád) készülékek vásárlása esetén érvényes. Partnerüzleteink listáját megtalálja a honlapunkon (www.nespresso.com). Az ajánlattal vagy a kupon beváltásával kapcsolatos kérdése esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Nespresso Ügyfélszolgálattal a promocio@nespresso.com email címen, vagy hívja a 06 80 2582 80-as ingyenes telefonszámot.

A kedvezményt megrendelése/vásárlása összegéből vonjuk le, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el a minimum 12 000 Ft-ot, a fennmaradó összeg/ egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.

Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi tudnivalók” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as ingyenes telefonszámot.

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő promócióival/ajánlataival, akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze.

A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni vagy érvényesítettek (pl. forgalmazónál visszaváltott kávéfőzők).

 

Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. A Nespresso forgalmazói, kereskedői a promócióban nem vehetnek részt.