Home

Terms and conditions

Terms of use

Vásároljon Nespresso kávéfőzőt 2019. november 4. és 2020. január 27. között!

 

A kávékapszula-kedvezmény érvényesítéséhez a következők hiánytalanul szükségesek:

1. Vásároljon Nespresso kávéfőzőt 2019. november 4. és 2020. január 27. között!

2. Készítse elő a kávéfőző eredeti, csepegtetőtálcán található sorozatszámát!

3. Készítse elő a kávéfőző számlájának másolatát!

4. Regisztrálja kávégépét a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-utalvany-bevaltas oldalon, majd a kávégép regisztrációja alatt megadott e-mail címre érkező kuponkódot használja fel kávékapszula vásárláskor. 

5. Az utalványt legkésőbb 2020. január 31-ig váltsa be. 

 

·       -   10 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra Essenza Mini, Limited Edition Essenza Mini, Inissia, Pixie kávégépek vásárlása esetén

·       -   20 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra Essenza Mini&Aeroccino3, Essenza Plus, CitiZ, CitiZ&Milk, Expert, Expert&Milk, Gran Lattissima, Lattissima One, Lattissima Touch, Lattissima Pro, Creatista Plus kávégépek vásárlása esetén

 

Ajánlatunk 2019. november 4. és 2020. január 27. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának partnerüzletei és a Nespresso Boutique, Nespresso Mini Boutique és a Nespresso webshop és mobilalkalmazások által, valamit telefonon keresztül értékesített Nespresso rendszerű kávéfőző készülékek vásárlása esetén érvényes. Az ajánlattal vagy a kupon beváltásával kapcsolatos kérdése esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Nespresso Ügyfélszolgálattal a promocio@nespresso.com email címen, vagy hívja a 06 80 2582 80-as ingyenes telefonszámot.

Amennyiben az utalvány értékén felül, legalább 6 000 Ft értékben vásárol kávékapszulát az utalvány beváltásával egyidejűleg, úgy megajándékozzuk 2 db View Mug csészével. A 10 000 vagy 20 000 Ft értékű kávékapszula-utalvány nem használható fel a plusz, legalább 6 000 Ft értékű kávékapszula vásárlásra. Az ajánlat kizárólag a Nespresso partnerüzletben vásárolt kávéfőző esetén érvényes 2019. december 31.-ig vagy a promóciós készlet erejéig. Az ajánlat és az ajándék változtatásának jogát a Nespresso fenntartja.

 

A kedvezményeket megrendelése/vásárlása összegéből vonjuk le, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el a minimum 10 000 vagy 20 000 forintot, a fennmaradó összeg/egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.

Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi tudnivalók” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as ingyenes telefonszámot.

 

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő promócióival/ajánlataival, akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze. A promóciós termékek elérhetősége és készlete eltérő.

A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni vagy érvényesítettek (pl. forgalmazónál visszaváltott kávéfőzők).

 

Készülékenként egy utalványt lehet felhasználni. Céges vevők esetében az utalvány beváltása kizárólag egy klubtagsági regisztráción keresztül történhet, illetve a promócióban legfeljebb 3 utalvány váltható be regisztrációnként. A Nespresso forgalmazói, kereskedői a promócióban nem vehetnek részt.