Hjem

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Hvad kræver det at opnå rabatten / hvad skal jeg gøre?

Scan eller tag et billede af serienummeret på kaffemaskinens drypbakke og den originale faktura. Indsend de nødvendige data og upload bilagene ved at klikke på "Indløs kupon" på vores hjemmeside. Du modtager en bekræftelse på at du har uploadet dokumenterne.

 

Hvad er fristen for at indløse min gave?

Du kan indløse din gave ved at registrere din maskine inden den 29. september 2019 som defineret i de betingelser, der gælder for kampagnen. Ved at klikke på "VILKÅR OG BETINGELSER" nederst på siden, kan du læse detaljerne.

 

Webstedet accepterer ikke serienummeret, selvom det helt sikkert er korrekt, hvad kan jeg gøre?

Kontakt venligst Nespresso ved at ringe til vores gratisnummer: 80 90 96 00 som har åbent i hverdage 08:00 - 22:00 og i weekender 09:00 - 18:00 eller via e-mail til: dk.promotion@nespresso.com. Vi besvarer med glæde eventuelle spørgsmål, du måtte have med hensyn til indløsning af rabatten.

 

Jeg uploadede dokumenterne for 4 dage siden, og jeg har ikke modtaget nogen bekræftelse, hvad skal jeg gøre?

Kontakt venligst Nespresso ved at ringe til vores gratisnummer: 80 90 96 00 som har åbent i hverdage 08:00 - 22:00 og i weekender 09:00 - 18:00 eller via e-mail til: dk.promotion@nespresso.com, så vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt.

 

Jeg har modtaget besked om, at der er noget galt med de uploadede dokumenter, men det er ikke angivet, hvad der er galt. Hvad skal jeg gøre?

Genopload venligst dine dokumenter ved at klikke på linket du har fået tilsendt via e-mail. Hvis du har spørgsmål, kontakt venligst Nespresso ved at ringe til vores gratisnummer: 80 90 96 00 som har åbent i hverdage 08:00 - 22:00 og i weekender 09:00 - 18:00, eller via til: dk.promotion@nespresso.com.

 

Hvad er den maksimalt tilladte størrelse af bilagene?

Individuelle vedhæftede filer må ikke være større end 2 MB.

 

Mine vedhæftede filer er større end 2 MB, jeg kan ikke komprimere dem, hvad kan jeg gøre?

Du kan bruge følgende metode til komprimering af fotos. Klik på den lukkede billedfil ved hjælp af højre side af musen, og vælg redigér. Derefter åbnes Windows Paint, hvor du skal vælge Ændre størrelse. Vælg indstillingen "Pixels", slet værdierne i boksen "Horisontal" og erstat disse med 1000, og tryk derefter på OK. Gem billedet ved hjælp af "Gem som".

 

Jeg har modtaget en kuponkode, men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre med det?

Rabatten defineret i e-mailen kan bruges fra den næste arbejdsdag som følger:

 

Besøg webstedet www.nespresso.com eller download Nespresso mobilappen til din smartphone / tablet. Log ind ved hjælp af aktiverings-e-mailen modtaget fra Nespresso. Vælg de kapsler, du ønsker at bestille, og læg dem i kurven. Ved at indsende kuponkode på "Basket" -siden, får du din rabat. Du modtager en bekræftelse af din ordre via e-mail.

 

Jeg har modtaget min kuponkode, men systemet accepterer ikke det. Hvad kan jeg gøre?

Voucher er aktiveret på arbejdsdagen efter modtagelse af varsel. Hvis du fortsætter med at fejle indløsningen af ​​din kupon, bedes du kontakte Nespresso ved at ringe til vores gratisnummer: 80 90 96 00 som har åbent i hverdage 08:00 - 22:00 og i weekender 09:00 - 18:00. Vores kolleger hjælper dig gerne.

 

Jeg har valgt en kaffemaskine til netop værdien af ​​kuponen i webshoppen, men systemet svarer med en fejlkode, hvad er problemet?

Ordren indsendt i webshoppen skal overstige værdien af ​​kuponet. Hvis du ikke ønsker at foretage et køb, der overstiger værdien af ​​kuponen, bedes du kontakte Nespresso ved at ringe til vores gratisnummer: 80 90 96 00, som har åbent i hverdage 08:00 - 22:00 og i weekender 09:00 - 18:00. Vores kolleger hjælper dig gerne.

 

Jeg har valgt kapsler i webshoppen for et mindre beløb, fordi jeg ikke ønsker at bruge ekstra penge, men jeg får en fejlkode, når jeg forsøger at indløse min kupon. Hvad skal jeg gøre?

Ordren indsendt i webshoppen skal overstige værdien af ​​kuponen. Hvis du ønsker at foretage et køb under værdien af ​​kuponen, bedes du kontakte Nespresso ved at ringe til vores gratisnummer: 80 90 96 00, som har åbent i hverdage 08:00 - 22:00 og i weekender 09:00 - 18:00. Vores kolleger hjælper dig gerne.

 

Når jeg uploader dokumenterne, skal jeg krydse det færdigpakkede produkt? Hvad betyder færdigpakkede produkter?

Boksen "færdigpakkede produkter" skal krydses, hvis du har købt din kaffemaskine sammen med et separat Nespresso-produkt (f.eks. En Aeroccino) på det givne sted. UMilk, CitiZ & Milk og Prodigio & Milk kaffemaskiner med integrerede mælkefødre kvalificerer sig ikke som færdigpakkede produkter.

 

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har købt mere end én kaffemaskine? Skal jeg uploade alle dokumenter sammen?

Naturligvis kan du uploade alle dokumenter sammen med de samme data, men du kan kun indløse en kuponkode i vores webshop. I så fald bedes du kontakte Nespresso ved at ringe til vores gratisnummer: 80 90 96 00, som har åbent i hverdage 08:00 - 22:00 og i weekender 09:00 - 18:00. Vores kolleger vil med glæde registrere din ordre og indløse din rabat.

 

Jeg har købt flere kaffemaskiner og modtaget en enkelt kuponkode, hvad skal jeg gøre for at indløse mine rabatter?

Kontakt venligst Nespresso ved at ringe til vores gratisnummer: 80 90 96 00, som har åbent i hverdage 08:00 - 22:00 og i weekender 09:00 - 18:00, eller via e-mail til: dk.promotion@nespresso.com. Vores kolleger hjælper gerne med dig og løser din rabat.

 

Kan jeg kun bruge min kupon til kapsler eller til tilbehør?

Du kan finde ud af mere om detaljerne i kampagnen og metoderne til indløsning af din kupon ved at klikke på linket "VILKÅR OG BETINGELSER" nederst på siden.

 

Jeg kan ikke finde i butikken / hjemmesiden på listen, hvor jeg har købt min kaffemaskine? Hvad skal jeg gøre?

Du kan finde ud af mere om detaljerne i kampagnen og listen over butikker, der deltager ved at klikke på linket "VILKÅR OG BETINGELSER" nederst på siden.

 

Hvis jeg allerede har sendt min ordre i butikken, hvor jeg købte min kaffemaskine, skal jeg indsende den igen?

Naturligvis behøver du ikke at sende din bestilling igen. Efter at have accepteret din kupon, leveres de valgte kaffekapsler til den adresse, du har defineret, og du modtager også en bekræftelse via e-mail. Hvis du ønsker at modtage ordren, hvor du har købt en kaffemaskine på et leveringssted, bedes du kontakte os ved at ringe til vores gratisnummer: 80 90 96 00, som har åbent i hverdage 08:00 - 22:00 og i weekender 09:00 - 18:00.

 

Kan jeg kun få de kaffekapsler, jeg har bestilt leveret til mit hjem?

Naturligvis ikke. Der er flere end 950 udleveringssteder landsdækkende, hvor du kan afhente din ordre. Hvis du ikke ønsker at blive fastholdt i din bevægelse, kan det være en ideel løsning at bruge et leveringssted. På denne måde kan du samle dine Nespresso kapsler i supermarkeder, tankstationer, automatiserede pakketerminaler eller posthuse nærmest dit hjem i åbningstiden.