Hjem

Vilkår og betingelser

Brugsvilkår

VILKÅR OG BETINGELSER

• Tilbuddet gælder for Nespresso Vertuo-kaffemaskiner, som er købt i kampagneperioden, der starter den 19. august 2019 og slutter den 29. september 2019.

• Der kan kun foretages én registrering for hver købt Nespresso maskine.

Indløsningsfristen for din gave er til og med den 13. oktober 2019.

• Ved registrering af maskinen har Nespresso ret til at bede om en kopi af kvitteringen. Hvis den originale kvittering ikke kan fremvises er Nespresso ikke forpligtet til at udløse gaven.

Nespresso er ikke ansvarlig for mistet dokumentation. Utilstrækkeligt udfyldt eller uklar dokumentation vil blive ugylddiggjort.

Ved køb af flere maskiner skal der laves én registrering pr. maskine (maks. 10 maskiner pr. husholdning). Ønsker du at købe flere end 10 maskiner bedes du kontakte Nespresso på 80 909 600.

 

Dette tilbud gælder kun for Nespresso-maskiner købt i Danmark.

 

Tilbuddet gælder ikke ved køb af maskiner fra Nespresso Business Solutions.

Nespresso forbeholder sig retten til at fakturere indløste gaver (Aeroccino3 mælkeskummer, værdi 560,00 kr.) for returnerede maskiner.

 

Ved registrering af din Nespresso-maskine hos Nespresso får du automatisk 5 års garanti, så længe dit medlemsskab er aktivt. Dit medlemskab er aktivt, hvis du har købt Nespresso-kaffekapsler inden for de seneste 12 måneder.

Kontakt venligst Nespresso på telefon 80 909 600 for yderligere information om kampagnen og vilkår & betingelser.