Sunteţi conectat la website-ul Nespresso RO. Dacă doriţi să vi se livreze comanda în altă ţară, vă rugăm urmaţi acest link.

  • Înregistrare

Oferta Aparat Profesional pentru Birouri | Nespresso™ Profesional România | Nespresso Entity NesEntityRO

Cafea
pentru afaceri performante

Alegeți ofertele speciale la espressoarele profesionale Nespresso.
Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil pentru contractarea în comodat sau achiziție a espressoarelor profesionale Zenius, Gemini CS 203 și Gemini CS 223. Oferta de achiziție presupune acordarea unor reduceri de până la 50% la achiziția espressoarelor Zenius, Gemini CS 203 sau Gemini CS 223 și oferirea unui cadou format din accesorii pentru degustarea cafelei.
La preluarea în comodat a unuia dintre espressoarele profesionale Zenius, Gemini CS 203 sau Gemini CS 223 și achiziția unui număr prestabilit de capsule de cafea în funcție de aparatul preluat în comodat, oferim un cadou format din accesorii pentru degustarea cafelei.
Cadourile se acordă în limita stocului disponibil. Oferta este limitată la 3 achiziții pe același număr de client, efectuate de o companie cu aceeași adresă și același cod unic de înregistrare. Oferta se adresează exclusiv persoanelor juridice.

Pentru mai multe detalii consultați Termenii și Condițiile campaniei disponibile în secțiunea Mențiuni Legale.

*Imaginile utilizate sunt cu titlu de prezentare.