Capsule de Cafea Nespresso Professional

Mergeți la conținut

Antet

Sunteți la conținutul principal

Experiența supremă a cafelei Nespresso, pentru afacerea dumneavoastră

Bucurați-vă de experiența autentică a cafelei inspirată din ritualuri de prăjire și tehnici de preparare specifice Italiei, perfectă pentru birou, hotel și restaurant!
Încântați clienții și partenerii dumneavoastră cu o experiență autentică și deosebită.

 • Cremă densă de cafea

  Lăsați-vă fermecați de crema
  cafelei Nespresso

 • 3 metode de extracție disponibile

  Ristretto, Espresso
  & Lungo

 • Evenimente personalizate

  Închiriați espressoare pentru
  evenimente

 • Capsule 100% reciclabile

  Fabricate din aluminiu
  (~80% reciclat)

Capsule de cafea Nespresso Professional

Nespresso a creat capsulele profesionale pentru a aduce inovație, gust premium și calitate în mediul de business. Aceste capsule se adaptează pentru diverse rețete și asigură întotdeauna o experiență consistentă - cremă fină, intensitate și corpolență.


Gama cuprinde peste 16 sortimente clasice, cum ar fi Ristretto, Espresso și Lungo, perfecte pentru birouri, lounge-uri și cafenele. Cafeaua de origine din diferite țări completează selecția, adăugând o notă sofisticată. Sortimentele din gama Creations, precum cele cu vanilie sau caramel, completează oferta pentru rețete de cafea cu lapte.

Cafea atent selecționată

Colaborare internațională: fermieri, agronomi și parteneri din 14 țări se unesc pentru a crea sortimentele excepționale de cafea Nespresso.

Cafeaua Nespresso este selectată din surse sustenabile și culeasă manual pentru a asigura consistență în fiecare ceașcă. Prin procesul de prăjire, se conturează profilul aromatic și intensitatea cafelei. Sortimentele profesionale Nespresso sunt fie blend-uri, fie dintr-o singură țară.


Specialiștii certificați creează blend-uri echilibrate, combinând Arabica și Robusta pentru a obține sortimente cu personalitate, intensitate și profil aromatic distinct. Arabica aduce delicatete, aciditate și eleganță, în timp ce Robusta adaugă greutate și corpolență.

Practici sustenabile pentru companii responsabile

Prin programul de sustenabilitate, Nespresso protejează mediul, comunitățile de fermieri și, astfel, calitatea cafelei. Concret, asta înseamnă că cei peste 120.000 de fermieri înscriși în programul AAA Sustainable Quality sunt încurajați să folosească practici ancorate în natură, care cresc reziliența solului și a plantelor în fața schimbărilor climatice, reduc emisiile gazelor cu efect de seră și asigură un viitor pentru plantații și comunități.


Nespresso este o companie certificată B Corp, ce îndeplinește standarde riguroase sociale și de mediu. Prin modelul de business susține dezvoltarea unei economii bazate pe inclusivitate și sustenabilitate.

Cum pot fi reciclate capsulele de cafea Nespresso Professional?

Pentru că sunt realizate din aluminiu, capsulele Nespresso păstrează prospețimea cafelei, sunt ușoare și se reciclează în prezent în 59 de țări. Cum pot fi reciclate capsulele de cafea:

 •     ✓ Când plasați o comandă de cafea pentru birou sau locația HoReCa, solicitați kit-ul de reciclare. Acesta se instalează lângă aparatul de cafea și este compus dintr-o cutie cu o capacitate de până la 500 capsule, un sac biodegradabil și un colier de susținere.
 •     ✓ La următoarea comandă de cafea, bifați ridicarea capsulelor utilizate, iar curierul le va prelua și vă va oferi un nou kit de reciclare.

Abonamente profesionale de cafea pentru companii și birouri

Abonamentele sunt soluția ideală pe termen lung pentru companii: flexibile, eficiente și economice. Ele includ un aparat de cafea și un număr de capsule profesionale, adaptate nevoilor dumneavoastră. Serviciile tehnice sunt incluse pentru confortul deplin al companiei.


Aveți libertate totală în alegerea componentelor abonamentului, iar consilierii Nespresso vă pot ajuta să găsiți soluția potrivită. Puteți ajusta cantitatea și sortimentele de cafea în fiecare lună, astfel încât să răspundeți nevoilor colegilor și clienților în timp real.


Serviciile incluse acoperă instalarea, depanarea, livrarea și colectarea capsulelor utilizate, eliberându-vă de griji și oferindu-vă mai mult timp pentru dezvoltarea afacerii.

Cum puteți achiziționa capsule profesionale Nespresso

Puteți comanda capsule de cafea profesionale Nespresso online, direct din secțiunea dedicată sortimentelor de cafea.


Pentru soluții personalizate și mai multă eficiență pe termen lung, vă recomandăm să contactați un consilier și să alegeți un abonament care include un plan de cafea. Puteți să vă administrați planul online sau ne puteți contacta pentru comenzi suplimentare, direct din platformă.

Pentru afaceri performante indiferent de industrie

Soluţii de cafea personalizate

Veți avea ocazia să beneficiați de consultanță specializată din partea experților noștri în cafea, în special în ceea ce privește soluțiile pentru hoteluri, birouri și companii. Aceștia vă vor familiariza cu sortimentele de cafea și espresoarele Nespresso Profesional și vă vor ghida în alegerea perfectă în funcție de gusturile și preferințele dvs. personale.