ÉTTERMEK

Hogyan segíthet a Nespresso a vendégek éttermi élményét fokozni?

A Nespresso és a vezető szakácsok a legkiválóbb minőségű termékekkel dolgoznak, hogy megfeleljenek vendégeik egyedi igényeinek. A Nespresso gondosan kiválogatott Grand Cru kávéi megkoronázzák az ízletes fogásokat, így a vendégek pozitív benyomásokkal távozhatnak.

A vendégekről való gondoskodás során rendkívül fontos a részletek iránti figyelem és a termékek minősége. Büszkék vagyunk arra, hogy a világ több mint 700 legszínvonalasabb éttermével alakítottunk ki partneri együttműködést, ők vendégeiknek már Nespresso Grand Cru kávékat szolgálnak fel.

A Nespresso elkötelezett híve a kiváló minőségnek és az innovatív újdonságoknak, ezért az "haute cuisine" legkiválóbb szakembereivel, valamint vezető szállodatársaságokkal működik együtt, többek között a Relais & Châteaux, Les Grandes Tables du Monde & Jeunes Restauraterus d’Europe szervezetekkel.

Bár, étterem, lounge és rendezvények: A Nespresso személyre szabott megoldásokat kínál, hogy Ön a legfontosabb dologra koncentrálhasson: a vendégeire.

Még több információ »

Vélemények

Marc Haeberlin, a Les Grandes Tables du Monde elnöke szerint:

„Ez egy izgalmas és mindkét fél számára kedvező partneri viszony. A kiemelkedő minőség a Les Grandes Tables du Monde és a Nespresso számára is elengedhetetlen kritérium, legfontosabb céljuk pedig az, hogy a kiváló ízvilág és a páratlan minőségű hozzávalók révén valódi élményben részesítsék az ínyenc vendégeket.”

Kávégépek éttermek számára

Ismerje meg Ön is üzleti felhasználásra tervezett kávégépeinket (típus és célzott kávéfogyasztás alapján), amelyek megfelelnek az Ön minőséggel és szolgáltatással kapcsolatos üzleti elvárásainak.

Kapcsolat

Telefonon:
06 80 20 47 11

E-mailben:
töltse ki az űrlapot

Brosúra kérése

Faxon:
0680 2047 12

Döntsön a Nespresso mellett!

A választás előnyei

  • Kínálja a legjobb kávét!
  • Kivételes kávégépek
  • Élvezze a teljes körű szolgáltatásokat
  • Személyre szabott üzleti megoldások

© 2019 Nestlé NESPRESSO SA. Minden jog fenntartva.