Kantoor van de toekomst | Nespresso Professional

Sla over tot hoofd inhoud

Header

Je bent op de hoofdinhoud.

De toekomst begint
met je medewerkers

Mensen verschillen in hun voorkeuren, dus jouw collega’s ook. De één mist het kantoor en de gezelligheid en de ander heeft relatieve rust gevonden in het thuiswerken. Wat betekent dat voor jouw kantoor? Hoe gaan jullie samen het kantoor van de toekomst bouwen?

Omarm de verandering

Nu de rol van het kantoor voorgoed veranderd is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat
iedereen er gelukkig is. Daarvoor moet je als werkgever een aantal vragen beantwoorden:

1

Hoe faciliteer ik iedereen in zijn/haar behoefte op kantoor ?

2

Hoe zorg ik voor sociale cohesie als we niet meer altijd op kantoor zijn?

3

Welke behoefte hebben mijn klanten op ons kantoor?

In de whitepaper ‘kantoor van de toekomst’ helpen wij jou deze vragen beantwoorden. 

Download de whitepaper Opent het formulier niet? Check of je onze cookies hebt geaccepteerd

start nu aan de
toekomst

Wil jij een kantoor waarin iedereen efficiënt werkt, jouw klanten zich welkom voelen en er een prettige sfeer hangt? Begin dan nu met het bouwen van jouw kantoor van de toekomst. Onze whitepaper helpt jou te starten. In de whitepaper vind je antwoorden op de vragen: 

 • Wat is de beste balans tussen thuis werken op kantoor werken?
 • Hoe betrek je je medewerkers in het bouwen van je kantoor van de toekomst?
 • Hoe laat je je jouw werkgeversimago zien op kantoor? 
 • Hoe maak je een goede enquête? 
 • Hoe richt je een goede koffiecorner in? 

Download en start jouw kantoor van de toekomst Opent het formulier niet? Check of je onze cookies hebt geaccepteerd

Blijf up-to-date over Nespresso Professional

Wil je meer weten over Nespresso Professional, wat we doen, waar we naartoe willen én waar we voor staan? Neem dan contact met ons op en mis niets!

NEEM CONTACT OP

Is jouw kantoor al klaar voor de toekomst?

De manier van werken is voor veel van ons veranderd. Hoe ga je hiermee om en belangrijker: hoe kun je het kantoor het beste inrichten om hierop in te spelen? Waar we een tijd geleden nog gewend waren om fulltime op kantoor te werken en elkaar dagelijks te zien, is dit met het hybride werken niet meer het geval. Toch wil je dat collega’s elkaar blijven ontmoeten en dat het kantoor hier een perfecte plek voor is. Hoe maak je van jouw kantoor het kantoor van de toekomst? Wij helpen je op weg!

Hybride werken op de best mogelijke manier

Bij de inrichting van het kantoor van de toekomst moet rekening worden gehouden met de nieuwe manier van samenkomen en ontmoeten en de nieuwe manier van werken. Het hybride werken brengt voor sommigen rust en ruimte met zich mee, maar ook zijn er collega’s die het liefst ‘gewoon’ weer iedere dag op kantoor werken. Daarin is het belangrijk om te weten wat de wensen zijn van je werknemers, zodat jij ervoor kan zorgen dat het kantoor hierop wordt ingericht. Mogelijk wordt het kantoor meer gezien als ontmoetingsplaats. Het moet een plaats zijn voor verbinding. Een plek waar collega’s samenkomen, waar ze meetings kunnen houden en stappen kunnen zetten. 

Het is belangrijk om rekening te houden met de wensen van medewerkers wanneer nagedacht wordt over het kantoor van de toekomst. Mensen verschillen in hun voorkeuren, dus jouw collega’s ook. Het op kantoor werken en thuiswerken moet in balans zijn, maar ook de inrichting van het kantoor moet fijn werken en juist ingericht zijn. 

Je werkplek goed inrichten voor je werknemers

Wil jij een kantoor waarin iedereen efficiënt werkt, jouw klanten zich welkom voelen en er een prettige sfeer hangt? Begin dan nu met het bouwen van jouw kantoor van de toekomst. Zorg voor fijne werkplekken en ruimten waar collega’s en klanten elkaar kunnen ontmoeten. Maak van het kantoor een plek om samen te komen, om te sparren, om tot nieuwe ideeën te komen. 

Laat collega’s elkaar ontmoeten, want daaruit ontstaan de mooiste ideeën. Een praatje bij de koffiecorner of een fysieke meeting is ontzettend belangrijk. Hoe fijn thuiswerken ook is, en dan vooral de balans tussen thuiswerken en op kantoor werken, wanneer mensen samenkomen ontstaat de mooiste samenwerking. 

Onze whitepaper helpt jou te starten met het kantoor van de toekomst. Hierin vind je onder andere antwoord op de volgende vragen: 

 • Wat is de beste balans tussen thuiswerken en op kantoor werken? 

 • Hoe betrek je je medewerkers in het bouwen van je kantoor van de toekomst? 

 • Hoe laat je jouw werkgeversimago zien op kantoor? 

 • Hoe maak je een goede enquête? 

 • Hoe richt je een goede koffiecorner in? 

Download onze whitepaper: kantoor van de toekomst

Nu de rol van het kantoor voorgoed veranderd is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen er gelukkig is. Daarvoor moet je als werkgever een aantal vragen beantwoorden:

 • Hoe faciliteer ik iedereen in zijn/haar behoefte op kantoor?

 • Hoe zorg ik voor sociale cohesie als we niet meer altijd op kantoor zijn?

 • Welke behoefte hebben mijn klanten op ons kantoor?

In de whitepaper ‘kantoor van de toekomst’ helpen wij jou deze vragen beantwoorden. Wil jij het beste kantoor voor jouw medewerkers realiseren? Download dan nu de whitepaper!