Professionele koffiemachines

Sla over tot hoofd inhoud

Header

Je bent op de hoofdinhoud.

Professionele koffiemachines

Met het brede aanbod van professionele koffiemachines en capsules van Nespresso Professional vind je een professionele koffiemachine voor elke vorm van zakelijk gebruik. In een open office om connectie tussen collega’s te creëren of in de gezamenlijke kantine. Of je iets zoekt voor in een meeting ruimte of voor gasten met zelfservice, hier vind je de zakelijke koffiemachine die past. Neem contact op of koop de machine direct mét installatie!
Service Packs

Zorg voor je zakelijke koffiemachine

Bij jouw professionele koffiemachine verwacht je natuurlijk machine ondersteuning en de juiste zorg. Het dagelijks onderhouden van jouw koffiemachine resulteert in een langdurig gebruik en een optimale smaak van de koffie. Bij Nespresso Professional is dit eenvoudig; wij bieden uitgebreide machine ondersteuning voor de zorg van jouw machine. 


Kom je er niet uit, dan helpen we je natuurlijk graag. Daarvoor hebben wij service packs ontwikkeld. Standaard leveren we bij online aankopen de “Pay as you Go” service. Hierbij zijn wij 7 dagen per week bereikbaar voor service ondersteuning, zowel telefonisch als via een online contactformulier. Als er, buiten de fabrieksgarantie, een technische reparatie nodig is rekenen we vaste vergoedingen. Naast deze service, bieden we verschillende aanvullende service packs.

Meer informatie
service box icon
Care Plus

Binnen 48 uur lossen wij al jouw problemen gratis op. Geen extra kosten voor onderhoud en vervanging. Voor alle machines behalve de Zenius ook inclusief jaarlijks onderhoud.

service box icon
Effortless

Het meest complete pakket. Binnen 24 uur (of zelfs binnen 8 uur bij de Aguila machines) hebben wij een oplossing voor jouw problemen. Geen extra kosten voor onderhoud en vervanging en een gratis jaarlijks preventie onderhoud.

Wil je meer ondersteuning? Neem dan contact met ons op en wij informeren je graag over de extra mogelijkheden.

coffeecup

Onze koffies voor de zakelijke koffiemachines

Perfecte koffie is geen toeval. Onze aanpak gaat uit van het hoogste niveau van zorgvuldigheid. Dit geldt voor elke fase van de lange waardeketen van koffiebes naar kopje. Duurzaamheid zien we als belangrijke voorwaarde voor de kwaliteit van onze koffie.

Om te komen tot een duurzame kop koffie, is het essentieel om het volledige pad - van koffieboon tot kopje - zorgvuldig te bewaken. Om kwaliteitskoffie te kunnen blijven bieden, moeten we goed met onze planeet omgaan. Dit doen wij onder andere middels het Nespresso AAA Sustainable Quality™. Dit programma is erop gericht om niet alleen kwaliteitskoffie te garanderen, maar dat te doen terwijl we de koffieboeren, de gemeenschappen waar zij in leven én de natuur te beschermen.

Ontdek onze koffies

Alles voor zakelijk gebruik

Duurzaamheid
Bij Nespresso staat duurzaamheid altijd voorop. Zo is de nieuwe Momento volledig modulair & dus duurzamer in onderhoud. Ook zijn alle capsules recyclebaar en werken wij er aan om 2022 volledig CO2 neutraal te zijn.
Zo werkt recyclen bij Nespresso Professional

Leasen & huren van professionele koffiemachines
Of het onduidelijk is hoe druk het over 10 maanden is of je niet weet hoe hard je de komende tijd groeit; met lease en huur van Nespresso Professional weet je precies waar je aan toe bent. Je betaalt één vast bedrag per maand voor de machine, waarbij je geen minimale afname verplichting hebt voor koffie. Je kunt ervoor kiezen om elke maand automatisch je koffie order te ontvangen. Zo zit je nooit zonder koffie! En is er onderhoud nodig of is er een storing? Met de service van Nespresso Professional, wordt het snel opgelost, zodat je weer kunt genieten van heerlijke koffie.
Leer meer over de lease & huur mogelijkheden

Machine ondersteuning
Onze machines zijn gemaakt voor optimaal gemak. Zo kunnen je collega’s en gasten gemakkelijk gebruik maken van de machines. Wil je instellingen aanpassen of veranderen of wil je iets oplossen? Op de machine ondersteuningspagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor goed onderhoud van jouw Nespresso machine.
Alles over machine ondersteuning

seo machine

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat kost een professionele koffiemachine?
De prijs van een professionele koffiemachine varieert. Het is afhankelijk van de machine die je zoekt. De prijs van een machine met minder opties is natuurlijk lager dan de prijs van een machine met veel verschillende opties. Denk aan een ingebouwde melkopschuimer, een groot waterreservoir en de optie voor meerdere koffierecepten. Dit zijn allemaal zaken die van invloed zijn op de prijs van een professionele koffiemachine. De prijs van een professionele koffiemachine van Nespresso start al vanaf €300.
Wat is het beste koffiezetapparaat?
Wat de beste koffiemachine is, hangt af van de situatie en het gebruik van de machine. Bij Nespresso Professional vind je een professionele koffiemachine voor elke vorm van zakelijk gebruik. Afhankelijk van wat jij zoekt, kunnen wij de beste koffiemachine adviseren. Ons advies bepalen we aan de hand van de manier van gebruiken van de machine en van jouw wensen. Komt de koffiemachine in een openbare ruimte te staan? Of is de machine bedoeld voor een vergaderruimte? Ook bekijken we samen met jou of er bijvoorbeeld een groot waterreservoir in de machine moet zitten en of het mogelijk moet zijn om koffie met melk recepten te bereiden. Dit zijn allemaal zaken waarmee we rekening houden in ons advies.
Wat is het beste cappuccino apparaat?
In het assortiment van Nespresso vind je verschillende koffiemachines met melkoplossing. Met deze machines maak je een heerlijke cappuccino of een andere koffie met melk. De Nespresso Momento Coffee & Milk en de Nespresso Aguila 440 zijn perfecte machines voor een koffiecorner op kantoor, een ontvangstruimte of een restaurant. Wil je een complete koffiecorner voor in een openbare ruimte? Kies dan bijvoorbeeld voor de Nespresso Momento All-in One.
Welke koffiemachine zakelijk?
Al onze Nespresso Professional machines zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Je vindt het overzicht van de machines op: Professionele koffiemachines