Nespresso Gemini 220 coffee machine with milkfrother

Sla over tot hoofd inhoud

Header

Je bent op de hoofdinhoud.

ONLINE HANDLEIDINGEN VOOR NESPRESSO MACHINEONDERHOUD

Van ontkalken van je Zenius, Gemini of Nespresso Momento tot het oplossen van een storing: met deze informatievideo's
weet je precies hoe je koffiemachine werkt en hoe je voor het onderhoud zorgt.

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Kun je onze hulp gebruiken? Onze koffiespecialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je alle ondersteuning te bieden die je nodig hebt.

0800 024 80 10

7 dagen per week van
07:00 tot 22:00 uur

coffeecup

Onze koffies

Koffie is een vorm van kunst die het beste in ons allemaal naar boven haalt. Hoge kwaliteit koffie begint bij het verzorgen en selecteren van de beste koffiebonen over de hele wereld en eindigt pas bij de perfecte koffiebereiding van jouw kopje koffie. Met 16 authentieke koffies en een Nespresso zakelijke koffiemachine creëer je makkelijk een variëiteit aan bereidingen voor ieder moment van de dag. Zo genieten jij en jouw medewerkers of gasten van heerlijke koffies met precisie door Nespresso voor jou bereid. Kies je voor een klassieke espresso of een heerlijk melk-koffierecept bereid met één druk op knop?

Ontdek onze koffies

Waarom je een zakelijke Nespresso klant wilt worden

Machines en koffie

Machines en koffie

Onze zakelijke koffiemachines zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en diverse koffiebereidingen. Met ons assortiment van 16 koffies is er altijd een passende koffie voor jou, je team en je gasten.

Services

Services

Onze speciaal ontwikkelde service pakketten sluiten aan op jouw wensen. Onderhoud en een snelle service wanneer dit nodig is, zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid zie je terug in alles wat we doen. Van het recyclen van onze capsules tot de doelstelling om van elk kopje koffie een CO2 neutraal kopje koffie te maken in 2022.