On-The-Go bekers 360ml Koffiebekers | Nespresso Professional

Sla over tot hoofd inhoud

Header

Je bent op de hoofdinhoud.

Circulariteit van Nespresso accessoires

Maak je koffiebeleving nog completer met Nespresso accessoires! Bij het genieten van je koffie horen de juiste accessoires die jouw koffiemoment nog specialer maken. Van kleine espressokopjes tot koffiemokken en van cappuccinokopjes tot on-the-go paper cups: met deze accessoires maak je van elk kopje koffie een echt verwenmoment.

Maak met jouw bedrijf het verschil en recycle mee

Recyclen was nog nooit zo simpel. Bestel gratis je recyclezak op onze accessoire pagina. Verzamel je capsules in de recyclezak en zet deze klaar voor een bezorger van DHL of PostNL.

Capsulehouders

Nespresso biedt verschillende capsulehouders. Deze zijn niet alleen praktisch, maar komen ook goed tot zijn recht in de lobby, keuken of kantoorhoek waar je de koffiecups wilt bewaren. Er is keuze uit verschillende designs en groottes.

Melkopschuimers

Met onze diverse losse melkopschuimers maak je de lekkerste melkrecepten. Onze melkopschuimers zijn gemakkelijk te gebruiken: er is maar één druk op de knop nodig voor het creeren van een koffierecept. Wanneer je geen ingebouwde melkfunctie in je koffiemachine hebt, is een elektrische melkopschuimer een hele fijne toevoeging.