Anda dihubungkan ke Nespresso MY laman web. Jika anda ingin menerima penghantaran anda di negara lain, sila ikut pautan ini link.

  • Register

Nespresso Professional Malaysia - Coffee Tasting

capsule

Nespresso Coffee Tasting

KOPI BERKUALITI BAIK ADALAH MANFAAT YANG BAHARU
Kualiti kopi yang ada di tempat kerja memainkan peranan yang semakin penting. Kopi yang baik di tempat kerja mendorong dan menggalakkan pekerja menyumbang kepada tahap kepuasan mereka. Syarikat-syarikat yang tahu bahawa pekerja mereka adalah aset terbesar pasti memilih Nespresso kerana pekerja yang gembira membantu mengembangkan perniagaan. Bagi Nespresso, kami bekerja keras untuk menghasilkan kopi dan perbualan yang lebih baik di tempat kerja anda. Apa lagi cara yang lebih baik untuk pasukan anda berkongsi idea dan menikmati kerja dengan Nespresso?
KONSEP KOPI YANG TERBAIK
Nespresso menawarkan anda satu sistem kopi yang sesuai dengan keperluan khusus anda. Mesin profesional ini adalah cekap dan mesra pengguna, menghasilkan kopi berkualiti yang berterusan dengan sentuhan satu butang. 13 Grand Crus kami telah dipilih dengan teliti dari 1-2% daripada pengeluaran kopi terbesar di dunia, masing-masing dengan personaliti unik yang merangkumi pelbagai asal-usul dan aroma yang berbeza. Sekarang, sesiapa sahaja boleh menyediakan resipi kopi paling rumit dan hasilnya sentiasa konsisten dan sempurna, cawan demi cawan.

Nespresso adalah manfaat yang berhak dinikmati oleh anda dan semua ahli profesional anda. Sila minta untuk merasa kopi dan terokai bagaimana Nespresso boleh menyumbang kepada kejayaan organisasi anda.

Meminta untuk merasa kopi