SZÁLLODÁK

Hogyan biztosíthatja a Nespresso a szálloda megszokott magas színvonalát, és múlhatja felül vendégei elvárásait?

Vendégei emlékezni fognak a szállodában töltött feledhetetlen időre és a közben elfogyasztott kivételesen finom kávéra. A Nespresso Grand Cru választása azt sugallja, hogy Ön kiválóságra törekszik a legapróbb részletekig, és hogy elkötelezett vendégei élménye iránt.

A lobbyban, a szobákban, a tárgyalótermekben, az étteremben, a bárban, illetve reggeli, ebéd és vacsora közben is olyan megoldásra van szüksége, amely tökéletesen illik az adott környezetbe. A Nespresso rendszere mindenhová tökéletesen illeszkedik, és minden helyszínen minden pillanatban állandó minőséget biztosít.

A Nespresso 15 nemzetközi luxusszállodalánccal kötött megállapodást annak érdekében, hogy a vendégek számára a szállodákban töltött idő alatt a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák: Club Med, Hyatt Hotels & Resorts, Kempinski, The Ritz-Carlton, Radisson Blu Hotels & Resorts, Shangri-La Hotels & Resorts és Swissotel Hotels & Resorts

Szoba, tárgyaló, étterem és bár, valamint reggeliző terem: A Nespresso személyre szabott megoldást kínál az igényeknek megfelelően.

Kávégépek szállodák számára

Ismerje meg Ön is üzleti felhasználásra tervezett kávégépeinket (típus és célzott kávéfogyasztás alapján), amelyek megfelelnek az Ön minőséggel és szolgáltatással kapcsolatos üzleti elvárásainak.

Kapcsolat

Telefonon:
06 80 20 47 11

E-mailben:
töltse ki az űrlapot

Brosúra kérése

Faxon:
0680 2047 12

Döntsön a Nespresso mellett!

A választás előnyei

  • Kínálja a legjobb kávét!
  • Kivételes kávégépek
  • Élvezze a teljes körű szolgáltatásokat
  • Személyre szabott üzleti megoldások

© 2019 Nestlé NESPRESSO SA. Minden jog fenntartva.