Està connectat a la pàgina web de Nespresso ES. Si vol rebre la seva comanda en un altre país, si us plau, faci clic en aquest enllaç.

  • Registri's
  • El seu negoci
  • Cafès
  • màquines
  • Accessoris
  • serveis
  • Contactar

EL VIATGE DE LA CÀPSULA NESPRESSO

1.Origen
sostenible


La nostra xarxa de més de 400 agrònoms ha continuat secundant i assessorant els més de 110.000 agricultors amb els quals treballem, pertanyents al programa de Qualitat Sostenible AAA.

2.Més de
70 controls de qualitat


Realitzem més de 70 proves exhaustives des de la matèria primera fins al producte final. El cafè Nespresso es realitza a altes temperatures que eliminen múltiples virus segons diferents estudis.

3.Sistema
de capsulat


L'alumini és l'opció perfecta per a protegir les aromes i la frescor del cafè i és infinitament reciclable.

4.DegustacióLes nostres màquines estan dissenyades per a una mínima manipulació. Amb només prémer un botó, pots gaudir del millor cafè Nespresso.

5.ReciclatgeL'alumini de les càpsules Nespresso es recicla i es converteix en objectes quotidians. Als pòsits de cafè se'ls dóna una nova vida com a compost i biogàs.

 
 

RECICLATGE DE CÀPSULES DE CAFÈ RESPONSABLE

A Nespresso hem treballat sempre per oferir els millors cafès de la manera més sostenible, respectant el medi ambient i les comunitats locals. Des del mètode per obtenir els grans de cafè fins al nostre model de consum de precisió, treballem perquè la sostenibilitat formi part de tot el que fem. El nostre objectiu és aconseguir que, tassa rere tassa, estiguem ajudant a generar més valor per a la societat i l'entorn mediambiental. És per aquesta raó que gran part de la nostra feina és el reciclatge de les càpsules de cafè usades cada vegada que això tingui sentit des d'un punt de vista mediambiental.

Per això, l'alumini és una elecció conscient que contribueix a la qualitat i la sostenibilitat dels nostres cafès.

VEURE EL VÍDEO
0

EL RECICLATGE, EL DARRER PAS D'UNA SÈRIE DE MESURES CONCRETES PER ACONSEGUIR MÉS SOSTENIBILITAT

Com a proveïdors de cafè de qualitat, tenim una responsabilitat davant el món en què vivim, més enllà de la nostra responsabilitat amb la degustació del cafè o el nostre compromís amb el reciclatge. “The Positive Cup”  és el nostre projecte corporatiu on es busca el compromís de Nespresso per actuar de manera responsable i crear un efecte positiu sempre que sigui possible, tant per als nostres agricultors com per a la societat i el medi ambient.

Els compromisos relacionats directament amb el cafè van des de l'obtenció d'unes matèries primeres 100% sostenibles fins a la distribució, el subministrament, la utilització i el reciclatge de l'alumini per oferir una resistència al canvi climàtic.

Per això, des de Nespresso col·laborem amb projectes internacionals i desenvolupem iniciatives locals per contribuir a un futur més sostenible, com és el  Projecte Arròs solidari. Aprofitem les restes de cafè de les càpsules utilitzades per enriquir el compost i destinar-lo a finalitats agrícoles. Un compost que emprem per cultivar arròs solidari al delta de l'Ebre. Gràcies a aquesta acció, des del 2011 Nespresso dona anualment 100 tones d'arròs a FESBAL, la federació que aglutina 55 bancs d'aliments de tota Espanya.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE

Una altra iniciativa local és el projecte pilot de València, pel qual els residents en la capital podran reciclar productes d'alumini i acer lleuger en tots els contenidors grocs de la ciutat. Una innovació mediambiental que va més enllà fins i tot de les nostres pròpies càpsules de cafè, ja que també admet dipositar en aquests contenidors altres productes com a paper d'alumini, veles petites, filferros, entre altres.

COM RECICLAR LES CÀPSULES NESPRESSO?

A Nespresso reciclem totes les càpsules que recollim. Per un futur més sostenible, ajuda'ns a reciclar.

Hi ha dues maneres de reciclar les càpsules Nespresso, depenent del volum i el consum del teu negoci:

• Consum inferior a 10.000 càpsules anuals,
localitza la teva Boutique Nespresso més propera per poder dipositar-hi les càpsules usades.

• Si el consum del teu negocio supera aquesta quantitat,
posa't en contacte amb el teu agent comercial per a sol·licitar més informació sobre les possibilitats de reciclatge que podem oferir-te.
VEURE EL VÍDEOT'oferim una manera senzilla de reciclar les càpsules de cafè Nespresso Professional: un contenidor de reciclatge per contribuir a tancar el cercle sostenible.

Contenedor de reciclaje Nespresso

Contenidor de reciclatge

Descobreix més

PER QUÈ UTILITZEM L'ALUMINI A LES CÀPSULES NESPRESSO?

Nespresso utilitza l'alumini perquè és el millor material que hi ha avui dia per preservar la frescor, el gust i la qualitat dels seus cafès. La càpsula d'alumini protegeix les delicades aromes del cafè Nespresso davant de:


 
  • L'oxigen
  • La llum del sol
  • La humitat


Però això no és tot: l'alumini, a més, és infinitament reciclable. Es calcula que el 75% de tot l'alumini produït se segueix utilitzant actualment. Aquest material es pot reutilitzar en una gran varietat de productes, des d'automòbils fins a ordinadors, ja que les seves propietats no canvien durant el procés de reciclat, en el qual només es fa servir un 5% de l'energia necessària per produir-ne de nou.

L'ALUMINI, UN MATERIAL INFINITAMENT RECICLABLE

A Nespresso disposem d'un sistema de reciclatge propi i pioner que ens permet convertir les càpsules d'alumini en productes nous i duradors.

Aluminium

Alumini

Pfeil
Kapseln

Les càpsules de cafè només suposen el 0.3% de l'embalatge total

Pfeil
Tasse
Pfeil
Grüner Punkt
Pfeil
Auto und Fahrrad

L'alumini secundari es pot transformar en nous articles

100 % reciclable i de manera infinita. Si és Nespresso, és reciclable.


ÚS SOSTENIBLE DE L'ALUMINI

A Nespresso estem compromesos amb l'ús sostenible de l'alumini i som un dels membres fundadors de la Iniciativa per a la Gestió de l'Alumini (ASI). El compromís de l'ASI consisteix a obtenir bauxita i produir alumini de manera sostenible. És un pas important per reduir l'impacte que produeix el segon metall base més utilitzat del planeta.

La norma de l'ASI aborda aspectes essencials de tota la cadena de valor de l'alumini, incloses la protecció de la biodiversitat en l'extracció dels recursos, la protecció dels drets dels pobles indígenes, la gestió de l'aigua i les emissions baixes en carboni durant la producció de l'alumini.
UNEIX-TE Al NOSTRE PROGRAMA DE RECICLATGE. PER UN FUTUR MÉS SOSTENIBLE