Està connectat a la pàgina web de Nespresso ES. Si vol rebre la seva comanda en un altre país, si us plau, faci clic en aquest enllaç.

  • Registri's
  • El seu negoci
  • Cafès
  • màquines
  • Accessoris
  • serveis
  • Contactar

Nespresso Entity NesEntityES

capsule
 

L'acte dels espais de treball amb aroma al millor cafè

Treballar on i com vulguem. Treballar amb un cafè Nespresso al costat

El 17 i 18 d'octubre, els experts de recursos humans, d'arquitectura de treball i d'espais laborals es van citar al Recinte Modernista de Sant Pau, Barcelona. I és que, en ple segle XXI, al concepte d'oficina se li suma un terme nou, que uneix les 3D dels espais de treball: diferent, diferenciador i digital. Així és el coworking del 2019.

Coworking, o espai de treball compartit, és aquesta manera de ser professionals en un lloc inspirador, amb altres experts del nostre sector o d'altres totalment oposats. Els avantatges? Enriquir-nos, transformar-nos, fer un pas més en les nostres tasques diàries. I allà on la innovació s'uneix a la creativitat, allà va Nespresso Professional.

 

L'espai de treball, millor amb una tassa de cafè

ProWorkSpaces és causa i efecte d'aquest acte d'oficina flexible. Aquesta associació sense ànim de lucre va néixer l'any 1993 i actualment és l'única en el nostre país que té una filosofia d'explorador: sempre a la recerca de canvis en els espais de treball.

“WorkSpacesDay Conference” ha estat el 2019 una cita per als amants del canvi i de la novetat. Entre cafè i cafè, els ponents han pogut parlar de temes d'actualitat, com opinions, tecnologia i localització de coworking. Però també han dedicat un espai al futur en la forma de treballar: nous formats, espais, visions i investigació.

I si alguna cosa ha quedat clara és que no hi ha una única manera de treballar. Sol, acompanyat, amb un parell d'empleats o amb centenars de divisions internacionals. Taules altes, armaris grans, espais reduïts o sales grans amb ressò. Sigui on sigui, la pausa per al cafè és una necessitat i les màquines de Nespresso Professional s'adapten a qualsevol lloc.

Aturar-se per prendre un cafè, millor amb la màquina de Nespresso

Si alguna cosa tenim clara és que ens agrada prendre el cafè acompanyats. Sobretot quan estem treballant. Un moment per desconnectar, una estoneta per distendre's, conversar, treure'ns un somriure.

Des del córner de Nespresso Professional al “WorkSpacesDay” vam voler retre homenatge a aquest instant en què parem. Per això servim receptes de cafè als assistents durant les pauses i després de dinar. Un moment tan especial només pot acompanyar-se d'un cafè incomparable. Per a això, la màquina Nespresso Momento es va presentar en primícia a tots els nostres coffeelovers. Aquesta cafetera presenta dos models: el 100, amb un capçal; el 200, amb dos. Les dues magnífiques opcions segons la quantitat de tasses de cafè que es preparin diàriament. Les dues donen aquest toc únic i especial, aquest toc que només apareix amb un bon cafè.

Donen aquest toc únic i especial, aquest toc que només apareix amb un bon cafè. I és que aquesta nova màquina de Nespresso Professional arriba a la perfecció si l'acompanyen les nostres 14 varietats de cafè. Si afegim a aquesta combinació la capacitat d'adaptar-se a qualsevol tipus de negoci, el resultat és un espai on tothom se sent a gust. No és curiós que, quan fins i tot l'espai de treball canvia, el ritual del cafè roman a la nostra rutina?

 

Formes noves de disfrutar la teva Nespresso Momento particular

Parlem d'unes màquines de cafè sostenibles i intuïtives. Parlem d'una tecnologia d'avantguarda a la teva oficina.

El món és un lloc de velocitat canviant. Ens ho ha demostrat la història; ens ho demostren les diferents cultures antigues i modernes. Ho demostra cada individu, adaptat al seu propi rellotge intern. El que està clar és que el món de segle XXI és un món que té pressa. I tenim la generació que més accelera a cada revolt, a cada obstacle. Els mil·lennistes volen ser ràpids, estar desperts, actius. Joves i no tant que volen el seu foradet, i ja l'estan conquistant. Com no adaptar els processos de treball a la seva forma de pensar? Com no oferir-los una màquina de cafè d'acord als seus valors?

 

La societat que va venir sense manual d'ús i gaudi

No ens assemblem als robots; ara menys que mai. Cadascun dels nostres rituals és tan particular com, diguem, uns altres 7.000 milions de rituals. Les persones ja no funcionem mitjançant instruccions, ni en el sentit que acabem d'esmentar ni volent perdre temps en mecanismes massa complexos.

Aquí, ara, com tu vulguis. Aquest és el missatge que vam aprendre en “Work Spaces Day”, on 46 ponents van deixar clar que les formes habituals de distribuir l'espai de treball han donat un gir de 180°. El 3D professional ha canviat de dimensió a una més adaptable, de disseny personalitzat i amb una distribució *camaleónica. Un espai on les màquines Nespresso sempre tenen el seu lloc.

Nespresso Momento, la màquina que va néixer al futur

És pensar en una màquina de cafè amb aires visionaris i ve al cap Nespresso Momento. A Nespresso Professional hem volgut crear l'engranatge que fa funcionar qualsevol tipus de negoci, espai de treball o idea emprenedora. Dues màquines (model 100 i model 200, amb un o dos capçals) apta per a tots, sobretot per a oficines. El punt de mira no deixa de ser oferir el millor cafè que acompanyi aquestes xerrades entre companys de feina. Un dels punts forts, en una societat hiperdigitalizada, és la connectivitat.

Hem dissenyat una màquina moderna i elegant, amb aquesta decoració que s'adapta a qualsevol espai i no desafia la vista fins que decideixes que és hora de prendre un cafè. Els seus components s'organitzen depenent d'on la col·loquis: en un coffee corner, una cuina, amb connexió al sistema d'aigua o sense. I la seva tecnologia segueix la filosofia del silenci. No destorbarà cap reunió ni cap conversa amb els companys. Un disseny que ha merescut el premi “If Design Award 2019”.

Què ofereix la màquina de Nespresso feta per a l'era més techie? Actualitzacions de programari en remot, comanda automàtica de càpsules, estat a temps real... Gràcies a la telemetria, Nespresso Professional ofereix un nivell de servei millorat. I és que aquesta màquina de cafè dona un salt cap al futur sense moure's del present.

Tot el que necessitaràs d'una màquina de cafè

Nespresso Momento està feta per a la gent que vol desconnectar de les complicacions. I és que no només té una interfície tàctil i intuïtiva, també et recomanarà una mida de tassa i una recepta segons la càpsula de cafè que triïs. I afegim l'estil Americà, llarg i suau, per a tots aquells que volen prendre's un descans una miqueta més llarg. Hem dit ja que proporciona informació sobre les notes aromàtiques i la intensitat de cadascuna de les 14 varietats que oferim? Creacions per a tots els gustos amb només prémer un botó.

A més, respon a les qüestions de sostenibilitat que tant ens preocupen avui dia. Les nostres màquines sempre han tingut un paper important en la defensa del futur sostenible i la gamma Nespresso Momento no volia quedar-se enrere. Els seus components de llarga durada són fàcilment reparables o substituïbles i l'envàs és reciclable. Minimitzem l'impacte ambiental del sistema gràcies als ajustos de despesa d'aigua i energia. Gaudir d'una tassa de cafè seguint els principis de “The Positive Cup” de Nespresso és una realitat.