Cafetera i màquines de cafè per a professionals

Anar al contingut

Encapçalament

Ets al contingut principal

Les cafeteres professionals
i industrials Nespresso

En Nespresso disposem d'una línia de cafeteres que han estat especialment pensades i fabricades perquè tots els fans del cafè gurmet puguin continuar gaudint-lo fins i tot fora de casa, en els establiments d'hostaleria. Amb l'elegant i modern disseny característic de totes les nostres màquines de cafè, podràs triar entre múltiples models de Nespresso Pro segons les necessitats del teu negoci i les teves preferències. Les nostres cafeteres professionals i industrials reuneixen les característiques tècniques i les funcionalitats òptimes per a hotels, restaurants i cafeteries. D'aquesta manera, et permeten estalviar temps, espai i millorar el rendiment del teu negoci. El seu senzill funcionament fa que, simplement prement un botó, s'optimitzi el temps de preparació de tota mena de receptes, amb la qualitat Nespresso de sempre. Aquest tipus de màquines de cafè utilitzen càpsules de cafè professionals, una mica diferents a les que utilitzes en la teva llar, però que també pots adquirir fàcilment en la nostra pàgina web i amb la mateixa qualitat i sabor. Ofereix al teu hotel, restaurant o cafeteria les creacions de cafè dels baristes perfeccionada gràcies a la tecnologia d'avantguarda de les nostres màquines de cafè, amb una qualitat incomparable en cada tassa.

cafetera Zenius

Els millors cafès per als moments de major plaer


Prepara el cafè preferit de cadascun dels clients de la teva cafeteria, restaurant o negoci que trobaràs en càpsules professionals a la nostra botiga en línia. Tria entre 14 varietats i prova els sabors típics de les diferents regions d'origen dels nostres cafès.


Nespresso Professional et converteix en barista


Crea receptes de cafè de primera qualitat per a tu i els teus clients amb les nostres màquines de cafè totalment automàtiques. Per a alliberar les diferents aromes contingudes en les càpsules de cafè, totes les màquines Nespresso estan equipades amb una bomba d'alta pressió de 19 bar. Així aconseguim el sabor intens i amb cos que ens caracteritza. Nespresso Professional és més que una màquina de càpsules normal. Les seves múltiples funcions i característiques inclouen l'apagat automàtic, una gran capacitat, una neteja fàcil, i quantitat de còctels i receptes de cafè que trobaràs en la nostra web. Aprofita ara la unió de les nostres màquines de cafè i càpsules Nespresso per a gaudir d'un cafè incomparable amb una qualitat de barista.