U bent verbonden met de Nespresso BE-website. Als u uw levering in een ander land wilt ontvangen, volgt u deze link.

  • Registreer

Pure Origin Koffie Capsules | Nespresso | Nespresso Entity NesEntityBE

capsule

 
BEKIJK DE VIDEO


Deze Nespresso Grand Cru is een zuivere Braziliaanse Arabica op basis van twee bijzondere Arabica-variëteiten. De subtiel zachte rode en gele Arabica Bourbon groeit hoog in de heuvels en wordt met de hand geoogst. De koffie wordt zongedroogd met de mucilage nog intact, wat voor een zachte en lichte smaak zorgt. Toevoeging van de tweede Arabica-variëteiten, de ongewassen Arabica Cerrado, geeft deze Grand Cru uitgesproken graanachtige en geroosterde tonen.

INTENSITEIT 4

BESTEL NU


Deze Pure Origin Grand Cru is een blend van op grote hoogte verbouwde Arabica en gewassen Gourmet Robusta. De Robusta wordt op zeer speciale wijze verwerkt: de koffie is 100% handgeplukt en heeft een volledige wassing ondergaan om voor een verfijnd resultaat. De Lungo Origin Guatemala is een zoete en ongelofelijk zachte koffie met droge en gemoute graantonen die het sterke karakter van deze koffie benadrukken.

INTENSITEIT 6

BESTEL NU


Deze Single Origin koffie weerspiegelt de kracht en rijkdom van de terroirs in Zuid-India, waar Arabica en Robusta heel ongewoon op dezelfde plantage groeien, in de schaduw van ceders, fruitbomen en kruiden. Ristretto Origin India, het perfecte samenspel tussen de meest verfijnde Arabica en een vleugje Robusta, is een intense koffie met een volle body, een krachtig karakter en kruidige tonen.

INTENSITEIT 10

 

BESTEL NU


Ervaar een moment van puur genieten met onze Pure Origin Grands Crus: Espresso Origin Brazil, Ristretto Origin India en de nieuwste toevoeging aan het assortiment, Lungo Origin Guatemala. Drie onmisbare en geraffineerde koffiesoorten, met het grootste oog voor detail door onze koffie-experts voor u geselecteerd. Een Nespresso Grand Cru met het label 'Pure Origin' is een koffie die uitsluitend is vervaardigd van koffiebonen afkomstig uit één enkel land. Deze koffie biedt een uniek aromaprofiel dat het gevoel en het typerende karakter van de specifieke herkomst tot uitdrukking laat komen.

 

BESTEL