U bent verbonden met de Nespresso BE-website. Als u uw levering in een ander land wilt ontvangen, volgt u deze link.

  • Registreer

Professionele machine Gemini | Nespresso Pro | Nespresso Entity NesEntityBE

capsule

Gemini serie

Koffieperfectie voor professioneel en veelvuldig gebruik.

gemini 200 koffiemachine detail


Over de Gemini 200

De Gemini CS200 is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Dankzij het hoge gebruikersgemak en het compact formaat kunnen uw werknemers met één druk op de knop de perfecte koffie bereiden.

  • Dubbele uitlopen voor bereiding van twee kopjes koffie tegelijk
  • Kan op de waterleiding worden aangesloten
gemini 220 koffiemachine detail


Over de Gemini 220

De Gemini CS220 is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Met behulp van de ingebouwde melkoplossing kunnen uw werknemers naast de perfecte koffie ook eenvoudig de heerlijkste melkrecepten bereiden.

  • Dubbele uitlopen voor bereiding van twee kopjes koffie tegelijk
  • Geschikt voor de bereiding van melkrecepten

Nespresso services

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Uw bestelling binnen 24 uur geleverd, een persoonlijke koffie-tasting, reparatie op locatie of wilt u extra machines lenen? Nespresso verleent u altijd de hoogst mogelijke services.

bestellen
Bestellen

De koffiespecialisten van Nespresso staan voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van uw koffie en kunnen u de services bieden die passen bij uw behoeftes.

bezorging
bezorging

Bestel uw koffies online of telefonisch en ontvang ze binnen één werkdag met Nespresso Morgen. Of selecteer Nespresso YourTime en ontvang uw bestelling op een tijdstip naar keuze.

ondersteuning
ondersteuning

Onze technische experts staan tot uw beschikking als u hulp nodig heeft met uw machine en stellen indien nodig direct een diagnose via de telefoon.*

recyclen
recyclen

Duurzame kwaliteit is de drijvende kracht achter Nespresso en de reden dat wij ons buitengewoon inspannen om betekenisvolle consumptie te garanderen.

overige
overige services

Nespresso biedt een breed scala aan services zodat u kunt genieten van uw favoriete koffie, ook tijdens uw evenementen zoals open dagen, seminars en conferenties.