U bent verbonden met de Nespresso BE-website. Als u uw levering in een ander land wilt ontvangen, volgt u deze link.

  • Registreer

Professionele koffiemachine | Nespresso Pro | Nespresso Entity NesEntityBE

capsule

PROFESSIONELE KOFFIEMACHINES VOOR KANTOOR OF HORECA-GELEGENHEID

Hoe hoog de eisen ook zijn die u aan uw koffie stelt, er is altijd een Nespresso koffiemachine voor uw onderneming. Onze professionele koffiemachines zijn betrouwbaar en efficiënt, en zijn gemakkelijk aan te passen aan alle ruimten en locaties. Hun ontwerp en geavanceerde technologie brengt de talrijke aroma's in elke koffie tot leven.

ONTDEK ONZE PROFESSIONELE KOFFIEMACHINES

Geïnteresseerd in een betaaloplossing bij uw koffiemachine? Ontdek onze betaalsystemen

GESCHIKT VOOR ELK BEDRIJF EN ELKE LOCATIE

Nespresso garandeert de perfecte plaatsing van uw koffiemachine. Onze professionele koffiemachines zijn betrouwbaar en efficiënt, bovendien geschikt voor elke ruimte en locatie.

PROFITEER VAN ONS BREDE AANBOD AAN VAN SERVICES VOOR PROFESSIONALS

De Nespresso services bieden u de juiste ondersteuning om uw machine perfect te laten werken. Bovendien wordt er snel gereageerd op al uw verzoeken, van voorraad tot onderhoud en technische services.

Verschillende manieren om te genieten van uw koffieoplossing

Onze toegewijde specialisten doen een grondige analyse van wat u nodig heeft vooraleer ze de meest geschikte Nespresso-koffieoplossing voorstellen voor de locaties waar de machine gebruikt zou worden: receptie, wachtkamer, koffieruimte of keuken. We bieden ook gemakkelijke, innovatieve betaalmogelijkheden aan als integraal deel van ons voorstel.

  • Verkoop

    Binnen een verkoopscontract wordt de Nespressomachine gekocht door de klant. Een machinegarantie is bijgesloten, naar gelang de lokale regels. De garantie zal voor ten minste 1 jaar zijn & zal daarnaast ook aan de minimale vereisten voldoen binnen het land van verkoop. Er is geen minimale koffieconsumptie vereist. De referentieprijs van de koffiecapsules wordt berekend met het Sales tarief.

  • Operating

    Binnen een Operating contract blijf de machine eigendom Nespresso: De machine wordt voorzien aan de klant mits een overeengekomen minimum maandelijkse koffieconsumptie voor een minmale duur van 12 maanden (3 jaar voor Aguila). Indien de klant de overeenkomst wenst te annuleren, dan dient dit te gebeuren 3 maanden voor de stopzetting van het contract. De referentieprijs voor de capsules wordt berekend met het Operating tarief. Dit Operating tarief beslaat een vermeerdering vergeleken met het Sales tarief, om de bijkomende kosten van machineslijtage & service te dekken.

  • Leasing

    De Nespresso Pro machine wordt verkocht aan een leasingbedrijf die dan op hun beurt de machine leasen aan de klant voor een vooraf bepaalde termijn (meestal 24-36 maanden, of zelfs 48-60 maanden voor Aguila). Het leasingcontract wordt verstrekt door het lokale leasingbedrijf. Maandelijkse leasingbedragen worden betaald door de klant aan het leasingbedrijf. Er is geen minimale koffieconsumptie vereist. De referentieprijs voor koffiecapsules is het Salestarief. De klant wordt op dezelfde manier gezien als een klant met een Salescontract.