TOUCH Espressokupit
TOUCH cups collection

TOUCH Espressokupit

16,00 € (/ kpl)

Tuloksena Nespresson ja berliiniläisen Geckeler Michels -studion menestyksekkäästä yhteistyöstä syntyivät innovatiiviset Touch-espressokupit (80ml). Modernissa designissa yhdistyvät kiiltävä ja mattapintainen posliini sekä ergonominen silikoni.

 

Touch-espressokupit eivät kuitenkaan vain näytä hyvältä: kahvikupit on luotu vahvistamaan espresson voimakkaita makuja ja aromeja. Lisäksi musta väri yhdessä hennon vaalean creman kanssa luo vaikuttavan kontrastin. Silikoninen rengas Touch-espressokupin ympärillä suojaa sormia palamiselta ja parantaa tarttumapintaa. Kahvikuppi pysyy tukevasti kädessä kiireisissäkin tilanteissa. Mustat espressokupit tuovat vaihtelua perinteiseen valkoiseen ja sopivat käytännöllisyytensä vuoksi menevällekin kahvinjuojalle.

 

Touch-espressokupeista nautittuna kahvisi maistuu erityisen hyvältä. Pakkaukseen kuuluu kaksi espressokuppia. Ihastuitko mystisiin kahvikuppeihin? Tutustu Touch-kokoelman muihin tuotteisiin. Saatavilla on neljä eri kokoa: Espresso, Lungo, Cappuccino ja Muki.