Expert&Milk kahvikone musta
Expert

Expert&Milk kahvikone musta

329,00 € (/ kpl)

Saat 100 € alennuksen tästä koneesta sekä 50 kapselia kaupan päälle, kun ostat väh. 50 valitsemaasi kapselia. Alennus ja ilmaiset 50 kapselia lisätään ostoskorissa. Tarjous voimassa 29.3.-31.5.2017.

Nespresso Expert&milk -kahvikoneessa on integroitu maidonvaahdotin ja se tarjoaa monipuoliset toiminnot kahvin valmistukseen. Voit valmistaa 4 erikokoista kahvia, joista uutena vaihtoehtona Nespresso Americano, joka on täydellinen valinta pitkään ja mietoon kahvinautintoon. Lisäksi voit säätää kahvin lämpötilaa sekä valmistaa pelkää kuumaa vettä.

Nespresso Expert&milk -kahvikoneessa on täysin uudenlainen muotoilu, joka on saanut inspiraationsa seinää myötäilevistä barista-tyylisistä kahvikoneista. Kahvikoneessa on harjattu alumiiniviimeistely. Integroidun maidonvaahdottimen avulla valmistat samettisen pehmeää maitovaahtoa ja voit luoda herkullisia maitokahveja. Kahvikoneen päällä olevat LED-huoltovalot ilmoittavat kun kahvikapselisäiliö on täynnä, vesisäiliö on tyhjä tai kun kahvikoneeseen täytyy tehdä kalkinpoisto. Nespresso Expert&milk -kahvikoneen Bluetooth-yhteyden ja oman mobiililaitteesi (iOS tai Android)  avulla voit luoda ja tallentaa omia kahvireseptejä, ajastaa kahvin valmistuksen ja varmistaa, että kahvikapselisi eivät koskaan lopu kesken. 

Katso laitteesi sopivuus: www.nespresso.com/expert