U sort kaffemaskine
U

U sort kaffemaskine

DKK 999,00 (stk.)

Få 400 kr. i direkte rabat på denne maskine. Rabatten vises når du går til betalingssiden i din indkøbskurv. Du får også 100 kr. til køb af Nespresso kaffekapsler. Kampagnekoden og mere information finder du i maskinæsken.
 

Kaffemaskiner fra U-serien giver fantastiske muligheder for selv at kontrollere, hvor meget plads du har at arbejde med. Vandbeholderen, som er placeret på bagsiden af espressomaskinen, kan nu drejes omkring bagakslen. Hjørnekanter og faste genstande, der før blev set som irriterende forhindringer vil, sammen med en fleksibel kaffemaskine, give et spændende rum at arbejde ud fra.

Denne fleksible og fuldautomatiske kaffemaskine er designet til at give dig den mest smagfulde kaffe, mens du får en super let hverdag, uden anstrengelser. De forskellige dele, såsom vandbeholderen, kapselbeholderen og drypbakken er meget fleksible og nemme at fjerne og geninstallere. Når det er tid til at hælde nyt vand på, eller når den maksimale kapacitet for brugte kapsler (12 styk) nås, vil lysindikatoren advare dig.

Ved brygning sætter du kapslen på plads og vælger mellem Ristretto, Espresso eller Lungo, og overlader resten til din espressomaskine. Den brugte kapsel finder selv vej ned i beholderen. Den slanke og kompakte form er opnået uden at give afkald på de indre komponenter, der sikrer den udsøgte kaffe, du nyder hver dag.

Inde i din espressomaskine finder du er effektivt varmesystem, som garanterer en perfekt vandtemperatur ved brygning. Sammen med et tryk på 19 bar tillades det, at al smag og aroma overføres til din Espresso. Den rige crema, der dannes, vidner om en perfekt brygning.

En anden dejlig funktion er den automatiske slukfunktion. Præcis ni minutter uden brug slukker den af sig selv. U Black er en blandt flere revolutionerende kaffemaskiner, der tilsammen udgør U-serien. Den slanke sorte farve og den ukomplicerede form giver et fast og selvsikkert indtryk. En kompakt espressomaskine til alle, der ønsker rigtig god kaffe uden for meget arbejde. Fås også i hvid, og orange.

In harmony with
 • Afkalkningssæt til Alle kaffemaskiner
  Afkalkningssæt til Alle kaffemaskiner
  DKK 70,00
Forslag
 • Aeroccino White
  Aeroccino White
  DKK 560,00
 • Reveal Intense kaffesmagningsglas
  Reveal Intense kaffesmagningsglas
  DKK 240,00
 • Envivo Lungo
  Envivo Lungo
  DKK 3,39