Maestria Rosso Kaffemaskine
Maestria

Maestria Rosso Kaffemaskine

DKK 3.999,00 (stk.)

Få 800 kr. i direkte rabat på denne maskine. Rabatten vises når du går til betalingssiden i din indkøbskurv. Du får også 100 kr. til køb af Nespresso kaffekapsler. Kampagnekoden og mere information finder du i maskinæsken.

Maestria Rosso er en espressomaskine fra Nespresso, hvis tidløse og robuste design passer ind i alle slags miljøer. Den elegante form smelter ind i såvel en retro indretning som i et moderne hjem. Fremstillet af støbt aluminium med kvalitative egenskaber er denne kaffemaskine en god investering. Maestria Rosso er til for dem, som virkelig værdsætter smag og ønsker en perfekt Espresso, hver gang.

Trods den begrænsede størrelse har Maestria Rosso utallige uovertrufne egenskaber. Med de to drejbare knapper forrest på maskinen, kan du med eksakt præcision vælge kaffemængden. Disse indstillinger garanterer, at din kaffe bliver præcis som du vil have den. Vælg mellem Espresso og Lungo. For at lave en lækker Cappuccino eller Latte, har maskinen et damprør, hvor du kan lave det mest perfekte mælkeskum. Med et upåklageligt resultat kan du få lov at eksperimentere som en rigtig Barista. Maskinen har en højtrykspumpe på 19 bar, sp denne kaffemaskine altid ekstraherer det meste af kapslens fantastiske smag. Sammen med et effektivt opvarmningssystem kan du efter bare 25 sekunder nyde en god kop kaffe.

Hele vores sortiment kan findes på siden med kaffemaskiner.

Forslag
 • Aeroccino Black
  Aeroccino Black
  DKK 560,00
 • Hvid Totem Kapselholder 2 i 1
  Hvid Totem Kapselholder 2 i 1
  DKK 290,00
 • Envivo Lungo
  Envivo Lungo
  DKK 3,29