La Boulangerie

  • Restaurant - La Boulangerie

SHIS QI 17 Bloco F Loja 101 - Lago Sul, 71645-500 Brasilia, Brazilië

Tel:
+55 61 3244-1394 / +55 61 3248-4964


Veja Award 2011 - Lauréat dans la catégorie Boulangerie-Pâtisserie

In maart 2007 openden bakker Guillaume Petitgas en zijn vrouw Thaís Melo 'La Boulangerie', waarbij ze een klein beetje Frankrijk aan Brazilië toevoegden.
In La Boulangerie is de hoofdspeler het brood, die het toneel deelt met ander gebak. Madeleines, gemengd met baguettes, croissants, brioches, volkorenbrood, met olijven of granen en het beroemde brood van de maand. Iedere maand wordt een ander soort brood geboren uit de creativiteit van Guillaume om de meest gevarieerde gerechten te proberen. Het brood van La Boulangerie is altijd vers en wordt op de dag zelf gemaakt. Op natuurlijke wijze geproduceerd. Bromaat en andere soorten chemische bestanddelen worden nooit gebruikt. Ingrediënten van hoge kwaliteit zijn het geheim van Boulanger Guillaume Petitgas om de heerlijkste broden uit de stad te bakken.

- Chef-kok:
Guillaume Petitgas
- Nationaliteit chef-kok:
Frans
- Chef-kok sinds:
01/03/2007
- Waarom heeft u uw keuze laten vallen op Nespresso?
La Boulangerie stelt de hoge kwaliteit van de producten die door Nespresso worden voorzien, op prijs. We hebben altijd gevonden dat dit een succesvolle samenwerking zou zijn en dat we de verwachtingen van onze klanten konden vervullen.