Relais & Châteaux Santa Teresa Hotel

  • 5 Sterren
  • Hotel - Relais & Châteaux Santa Teresa Hotel

Rua Almirante Alexandrino, 660, 20241-260 Rio de Janeiro, Brazilië

Tel:
+55 21 3380 0204

Fax:

+55 11 2222 2693


Best World Suite ? Wallpaper Magazine

Rustig, elegant, licht, iedere kamer en suite in het Santa Teresa Hotel biedt een exclusieve en ontspannende sfeer. Ieder design van de kamer is uniek en luxueus. Sommigen bezitten marmeren cementbaden, die door Studio Vitty in Corian zijn ontworpen, of zelfs badkamers die met bladergoud zijn bedekt, met ipé houten vloeren.
De meeste suites hebben fantastische terrassen, overschaduwd door geparfumeerde jasmijnbomen, perfect om te genieten van een Berry Caipirinha, en de toekans en de apen in de omgevende palmbomen te bewonderen. Andere bieden een prachtig en uniek uitzicht over de tuinen, Guanabara Bay, de stad en de opmerkelijke zonsondergang boven de Tijuca bergen. In iedere kamer hangen kunststukken van Braziliaanse artiesten en ontwerpers, Sérgio Rodrigues, Carassas, Studio Vitty, Zemog, Rock Lane, die het natuurlijke en moderne ontwerp van iedere ruimte personaliseren.
Het tropische design is aanwezig in ieder detail, in de verlichting, de constrasten, de natuurlijke en ruwe stoffen zoals ecru katoen, natuurlijk linnen, en kokos-, banaan, bacaba- en carnaubavezels, en tropisch hout. Het luxueuze comfort vervult de wensen van de meest veeleisende klanten, met details zoals uitstekende geluidsisolatie, LCD televisies met hoge definitie, Super King Beds, Katoenen Lakens met een threadcount van 300 draden, Wi-fi in iedere kamer, centrale airconditioning, 24-uurs Roomservice
.


- Hotelmanager
Juan Sander
- Chef-kok:
Damien Montecer
- Nationaliteit chef-kok:
Frans
- Waarom heeft u uw keuze laten vallen op Nespresso?
Nespresso en Internationale partner van Relais & Châteaux is een wereldreferentie in kwaliteit. Onze klanten komen uit alle landen van de wereld, en daarom is deze referentie zo belangrijk.