InterContinental São Paulo

  • 5 Sterren
  • Hotel - InterContinental São Paulo

Alameda Santos, 1123, 01419-001 São Paulo, Brazilië

Tel:
+55 11 3179 2600

Fax:

+55 11 3179 2679


Ideaal gelegen, in het culturele en zakelijke centrum van São Paulo, biedt InterContinental São Paulo zijn gasten de beste lokale ervaring in business en ontspanning. Het hotel biedt services en faciliteiten zoals een 24-urige Roomservice, een Gymzaal, de kort geleden geopende Godet Bar en het Tarsila restaurant, dat ongeëvenaarde gastronomische ontdekkingen biedt.  Wat het doel van de reis ook mag zijn, onze gasten zullen een team tot hun beschikking hebben die hen zal helpen hun verblijf zo aangenaam en ongestoord mogelijk te maken.
InterContinental São Paulo ligt slechts op enkele minuten afstand van de belangrijkste Conventiecentra, de beroemde winkelzone van de stad, Oscare Freire, het Museum van Moderne Kunst van São Paulo (MAM, het Trianon Park , enz

- Chef-kok:
Marcelo Pinheiro
- Nationaliteit chef-kok:
Braziliaans
- Waarom heeft u uw keuze laten vallen op Nespresso?
We hebben voor Nespresso gekozen vanwege zijn internationaliteit, zijn kwaliteitskoffie en de verscheidenheid van zijn melanges. Deze combinatie wordt door ons publiek onmetelijk op prijs gesteld, omdat ze deelnemen aan een unieke ervaring wanneer ze bij ons verblijven.