Hotel Wiesler

  • 5 Sterren
  • Hotel - Hotel Wiesler

Grieskai 4-8, 8020 Graz, Oostenrijk

Tel:
+43/ 316 / 70660

Fax:

+43/ 316 / 703629


De nieuwe Wiesler in Graz is het bewijs dat het ene hotel het andere niet is. Sommige mensen mogen dan genoeg hebben aan een bed en een ontbijt, anderen verwachten meer van een hotel dan alleen een slaapplaats, een badkamer en een centrale ligging. Wat zijn die extra?s die de Wiesler u biedt?

Voor het ontbijt: de schitterende Frühling zaal met een enorm Jugendstil mozaïek van Leopold Forstner. Daartegenover de Speisesaal, een ongedwongen restaurant waar copieuze gegrilde gerechten en klassieke schotels geserveerd worden. Om u te ontspannen gaat er niets boven wat soul muziek, gemixt door de DJ's uit de buurt. Wilt u eens uw gemak ervan nemen, laat u dan scheren door een echte barbier in het Wiesler Depot. Er vlak naast kunt u zich tegoed doen aan traditionele Oostenrijkse knapperige broodjes en de heerlijkste "gekookte" vleesschotels onder het genot van een goede wijn.

En dat is nog niet alles! Voor wie de wandeling naar de stad niet lang genoeg is (de voornaamste bezienswaardigheden zoals het Kunsthaus, het historisch stadscentrum en de Schloßberg liggen op slechts enkele minuten loopafstand) biedt de Wiesler voortaan een sauna, een stoombad en fitness voorzieningen. Kortom een hotel dat zich onderscheidt voor gasten die anders zijn dan anderen.

- Hotelmanager
Dir. Serhan Güven
- Chef-kok:
David Tax
- Nationaliteit chef-kok:
Austria
- Wat is uw favoriete Nespresso Grand Cru?
PRO - Lungo Forte