Leopard Hills

  • 5 Sterren
  • Hotel - Leopard Hills
  • Restaurant - Leopard Hills

Leopard Hills Lodge, Sabi Sand Game Reserve, Idube Lodge Access Rd, 1242 Hazyview, Zuid-Afrika

Tel:
+27(0)137355141

Fax:

+27(0)137355134


Verkozen door CNN als: Een van de 10 Beste Safari's voor 2015

Leopard Hills, geleid door Louis Kruger en Jack Brotherton, werd in 1998 geopend op de Ululapa Farm, in de Kruger famile sinds 1983.

In het begin waren er vijf luxueuze suites, in september 2000 werden er drie toegevoegd en de bibliotheek. In 2004 werden de spa en de fitnessruimte gebouwd om de lodge te vervolledigen.

Sinds het begin heeft Leopard Hills er zich op beroemd een van de mooiste wildparkervaringen te leveren die Afrika kan bieden. Onze filosofie is onze gasten de ultieme safari-ervaring te bieden op een duurzame manier, en daarbij de fauna an flora veilig te stellen voor de komende generaties.

Voor Duncan en Louise Rodgers, Operations Director en General Manager van Leopard Hills, is het een levenstaak voor elke gast het bezoek tot een ervaring te maken van onvergelijkbare luxe. Met 22 jaar ervaring in de wildparkindustrie geloven ze dat Leopard Hills veruit de beste plek waar ze ooit het voorrecht hadden te werken; niet alleen voor de locatie en faciliteiten maar vooral voor de ongelooflijke staf en eigenaars van dit establissement.

Hun missie is uitzonderlijke gastvrijheid te bieden en een fantastisch bezoek aan het wildpark; en tegelijkertijd te zorgen voor een wonderbaarlijke sfeer in de lodge, waar gasten deel gaan uitmaken van de 'familie'.

Seasons in Afrika, een vooraanstaand toerisme marketing- en managementbedrijf, bestaande uit een exclusief eiland van luxueuze wildparken (Leopard Hills Private Game Reserve, Kings Camp Private Game Reserve, de Outpost, Madikwe Hills Private Game Lodge en Tuningi Safari Lodge), hotels en avonturen in heel Zuid-Afrika, commercialiseert Leopard Hills op de lokale en internationale markt.

Elk van de eigendommen van de Seasons groep biedt niet alleen alle faciliteiten die u kunt verwachten maar ook een warme, vriendelijke en gepersonaliseerde service!

Leopard Hills is een klant van Nespresso sinds januari 2011.
Nespresso wordt op de volgende locaties geserveerd: In de kamer en restaurant.

- Hotelmanager
Duncan & Louise Rodgers
- Chef-kok:
Jacques Erasmus & Hendry Sono
- Nationaliteit chef-kok:
South African
- Chef-kok sinds:
26/09/2011
- Wat is uw favoriete Nespresso Grand Cru?
Linizio Lungo & Volluto