Espresso és Tej

Egy tökéletes Espresso és Tej recept mindig egy kiváló espresso-val kezdődik.

A Nespresso kutatásai bebizonyították, hogy minden egyes Grand Cru őrleményre, más kémiai hatást gyakorol a tej. Még a legkifnomultabb kávéőrlemények is az aromák egészen új dimenzióját nyitják meg, ha tejet adunk hozzájuk.

Mi az eredmény? Tejalapú kávé receptek végtelen skálája, ugyanabból a Grand Cru őrleményből megalkotva. Függően attól, hogy mely Grand Cru kávénkat választja, cappuccino-k és latte macchiato-k számos, ínycsiklandó variációját készítheti el.

Cappuccino

Egy tökéletes cappuccino mindig egy kiváló espresso-val kezdődik.

Váljon Ön is a cappuccino készítés mesterévé és adja át magát Grand Cru kávéőrleményeink és a lágy tejhab ellenállhatatlan kombinációjának. Fedezze fel a cappuccino-t pontosan úgy, ahogy Ön szereti!

Latte Macchiato

Egy tökéletes latte macchiato mindig egy nagyszerű espresso-val kezdődik.

Grand Cru espresso kávéőrleményeink karaktere latte macchiato-ként elkészítve még intenzívebben érvényesül. Az egyedi Grand Cru őrlemények egy a cseppnyi tej hozzáadásával minden kortyot felejthetetlen élménnyé varázsolnak.

Ön hogyan szereti cappuccino-ját?

Az igazi rajongók úgy tartják, hogy a tökéletes cappuccino egy kiváló espresso-val kezdődik, hiszen a krémesen lágy tejhab alatt bontakozhat ki igazán a Grand Cru kávéőrlemények valódi aromavilága. Melyik cappuccino illik Önhöz a legjobban?

Könnyed, édes, lágy és tejes

Könnyed, édes és kekszes

Édes, kiegyensúlyozott és enyhén pörkölt

Erőteljes, testes, enyhén kesernyés

Ön hogyan szereti latte macchiato-ját?

A latte macchiato páratlan 3-as rétegződése, a kávé, a tej és a tejhab kombinációjának látványa nem pusztán a szemet, de az ízlelőbimbókat is gyönyörködteti. Minden kávé egyedi karakterrel rendekezik. Találja meg az Önhöz legjobban illőt. Fedezze fel, hogy Önhöz melyik illik a legjobban.

Ellenállhatatlan, tejes, krémes és lágy

Erőteljes, testes, enyhén kesernyés

Az ön Discovery Pack Receptjei

Espresso és Tej Discovery Pack

A Nespresso kiválasztott 5 Grand Cru kávéőrleményt, melyből tökéletes cappuccino-t készíthet. Őrleményeink most felfedik egyedülálló karakterüket, hogy az ízélmények széles választékát nyújthassák Önnek.

Megvásárolom Do it yourself

Lattissima +

A Lattissima + kávégép Egy Érintés funkciójának köszönhetően már egyetlen gombnyomással bársonyosan krémes tejhabot készíthet, amely tökéletesen kiegészíti a Grand Cru espresso kávé erejét, kényeztetve az Ön érzékeit.

Megvásárolom Do it yourself

Aeroccino tejhabosító

Az Aeroccino tejhabosító másodpercek leforgása alatt tökéletesen lágy és selymes tejhabot varázsol a tejből. Állítsa be a tejhab készítési sebbességet ízlése szerint úgy, hogy az tökéletesen illeszkedhessen kedvenc Grand Cru cappuccino-jához.

Megvásárolom Do it yourself