Home / Grand Cru/ Indriya from India

Indriya from India

Voimakas ja mausteinen

Vahva espressokahvi on sekoitus Arabica- ja Robusta –kahvipapulajikkeita Etelä-Intiasta. Nopea paahto tekee voimakkaasta luonteesta tasapainoisen tuoden esiin kaakaon, neilikan, pippurin ja muskotin mausteiset sävyt. Indriya from India pääsee oikeuksiinsa tarjoiltuna Ristresso-kupista (25 ml).

Alkuperä

Sekoituksessa käytetyt Arabica- ja Robusta-lajikkeet kasvavat Etelä-Intiassa suurten puiden varjossa. Ne tarjoavat suojaa myös lähellä kasvaville pippureille ja mausteille. Sekoituksessa käytetty Robusta on puhdasta, erittäin voimakasta ja hieman kitkerää. Sitä viljellään korkealla. Indriyaan käytetään vain täydellisiä kahvipapuja, jotka ovat läpäiseet tarkan valintaprosessin.

Paahto

Arabica paahdetaan kevyesti, jolloin sen hienostuneet aromit säilyvät. Robustaa paahdetaan Arabicaa pidempään, jotta sen intensiivisyys ja koostumus tulevat esiin. Hieno jauhanta vahvistaa kahvin koostumusta ja makua.

Aromaattinen profiili

Kahvissa maistuvat kaakaomaiset ja kuivien kasvien vivahteet. Sillä on myös mausteinen tuoksu, joka on sekoitus neilikkaa, pippuria ja muskottia.

Tilaus

Ominaispiirteet

Kupin koko

Ristretto
Espresso
Cappuccino

Vahvuusaste

10

Aromaattiset vivahteet

10

Kitkeryys

Hapokkuus

Paahteisuus

Täyteläisyys