Oriental flavor espresso Oriental flavor espresso <em>Crealto</em> is ontstaan uit een ontmoeting van een van de Koffie-Experts van <em>Nespresso</em>, Alexis Rodriguez en de onderscheiden chefkok Mauro Colagreco, die hun liefde voor hoogwaardige producten en hun zin voor creativiteit delen. 3.83

Oriental flavor espresso

Crealto is ontstaan uit een ontmoeting van een van de Koffie-Experts van Nespresso, Alexis Rodriguez en de onderscheiden chefkok Mauro Colagreco, die hun liefde voor hoogwaardige producten en hun zin voor creativiteit delen.

Bereiding

Verhit alle ingrediënten van de specerijsiroop langzaam samen in een sauspan tot het sudderpunt. Laat het mengsel vijf minuten afkoelen en schenk het dan door een zeef. Schenk 8ml van de warme specerijsiroop in een Espresso-kopje en laat de Crealto Espresso erop druppelen. Meng de amandelsiroop met de melk voordat u het gearomatiseerde melkschuim bereidt met de Aeroccino of met behulp van het stoompijpje van uw machine. Schenk het melkschuim nu voorzichtig over uw kruidige koffie en geniet van de smaak.

Kenmerken

Medium
Moeilijkheid
Middelmatig
Bereiding
PT20M20 min.
Benodigdheden
1 sauspan
1 zeef
1 Espresso-kopje(80 ml)
1 Aeroccino-melkopschuimer of een stoompijpje

Ingrediënten

  • 1 capsule Crealto (40 ml)
  • 8 ml melk
  • 2 ml amandelsiroop
  • Specerijsiroop (80g suiker + 80 ml water + 2 steranijs + 1 kaneelstokje + 6 muntblaadjes)