Espresso en Melk

Een heerlijk kopje Espresso met melk begint altijd met een heerlijk kopje Espresso.

Uit onderzoek van Nespresso blijkt dat de smaak van elke Grand Cru-blend een andere alchemistische relatie met melk geeft. Zelfs Grands Crus met een delicater en genuanceerder karakter ontwikkelen in combinatie met melk verrassende nieuwe dimensies.

Het resultaat? Een vrijwel oneindige reeks smaakvariaties vanuit dezelfde Grand Cru. Afhankelijk van de Grand Cru die u gebruikt, kan een Cappuccino of Latte Macchiato heel veel verschillende, heerlijke smaken hebben.

Cappuccino

Een heerlijke Cappuccino begint altijd met een heerlijke Espresso.

Maak de lekkerste Cappuccino en geniet ten volle van de overheerlijke combinatie van het unieke karakter van elk van onze Espresso Grands Crus met het weldadige melkschuim. Ontdek uw favoriete Cappuccino!

Latte Macchiato

Een heerlijke Latte Macchiato begint altijd met een heerlijke Espresso.

Heel het rijke karakter van onze Espresso Grand Cru komt naar voren in de bereiding van uw Latte Macchiato's. Elk slokje koffie smaakt overheerlijk dankzij de geweldige combinatie van deze uitzonderlijke Grand Crus met melk.

Hoe hebt u uw Cappuccino het liefst?

Puristen staan erop dat elke Cappuccino begint met een goede Espresso. Onder het prachtige melkschuimdak ontleent een Cappuccino zijn smaak aan de Grand Cru. Welke Cappuccino past het beste bij u?

Heel licht, zoet, zacht en melkachtig

Licht, zoet en koekjesachtig

Zoet, uitgebalanceerd en licht gebrand

Stevig met een volle body, bitter aroma

Hoe hebt u uw Latte Macchiato het liefst?

Met zijn ongeëvenaarde drievoudige laag van koffie, warme melk en melkschuim is de Latte Macchiato een genot voor zowel de ogen als de smaakpapillen. Maar elke koffie heeft weer een andere persoonlijkheid. Ontdek welke u het beste bevalt.

Sensueel, melkachtig, romig en zacht.

Stevig met een volle body, bitter aroma

Recepten met het ontdekkingsassortiment

Ontdekkingspakket Espresso en Melk

Nespresso biedt u een selectie van vijf Grands Crus die heerlijk zijn te combineren met melk. Elk slokje smaakt voortreffelijk. Elke Grand Cru onthult zijn unieke karakter en overspoelt uw smaakpapillen met nieuwe sensaties.

Toevoegen aan mandje Zelf doen

Lattissima+

Met het One Touch System op de Lattissima+ worden de Expresso Grands Crus perfect verenigd met fluweelzacht melkschuim, om zo sensationele nieuwe proefmomenten te creëren.

Toevoegen aan mandje Zelf doen

Aeroccino-melkopschuimer

De Aeroccino-melkopschuimer verandert melk in een prachtig licht en fluweelzacht melkschuim. Schenk de opgeschuimde melk zo snel of langzaam u wenst voor een perfecte controle over de de vermenging van het melkschuim met uw favoriete Grand Cru.

Toevoegen aan mandje Zelf doen