Du är här : Hem > kaffe > Skapa lösningar tillsammans
kaffe  

Skapa lösningar tillsammans

  Kaffe      Kaffeodlare    

För att sköta ett lönsamt kaffeplantage krävs, precis som i vilken verksamhet som helst, investeringar. Och för detta krävs ett långsiktigt synsätt. Men många kaffeodlare, speciellt småföretagare, fokuserar på kortsiktig vinst på bekostnad av nödvändiga investeringar som skulle ge bättre avkastning på lång sikt.


Eftersom det kan vara svårt för kaffeodlare att göra de grundläggande investeringar som krävs för deltagande i Nespresso AAA Sustainable Quality™-programmet, vill vi möta dessa utmaningar tillsammans med dem. Det innebär att vi samarbetar med våra partners för att investera i projekt och initiativ som syftar till att skapa långsiktigt värde för kaffeodlarna, förbättra kvalitén samt öka produktiviteten och effektiviteten.

- Vi hjälper odlare att dela arbetsbördan i Jardín, Colombia. Läs mer

- Vi hjälper odlare förbättra sina affärskunskaper i Hueheutenango, Guatemala. Läs mer

- Vi skyndar på utvecklingen av  AAA i Centralamerika Läs mer

- Vi förbättrar konkurrenskraften för småskaliga kaffeodlare i Caldas, Cauca och Nariño, Colombia. Läs mer

- Vi undervisar om lära mer om lönsamhet för kaffeodlingar med INCAE, den ledande internationella handelsskolan i Latinamerika.

- Vi säkerställer att AAA-programmet tillför ekonomiska, sociala och miljömässiga fördelar för kaffeodlarna i Chikmagalur, Indien med kaffeleverantören Jayanti.Nsta steg p vr AAA-resa

Nespresso

Nästa steg på vår AAA-resa

Läs Läs event Allt om detta ämme

Arkiv

Allt om kaffe Mer Mer

© Nestlé Nespresso S.A. 2010 . Nespresso Policy . Terms & Conditions . About us . Glossary . Nespresso Websites
Opsone Fcinq